Christelle doet een vreugdedansje na Mathias zijn nieuws

14/11/2012 - 14:11

Christelle zag haar zoon Nick eind 2010 naar Melbourne in Australië vertrekken. Hij ging er het avontuur opzoeken en begon te werken als fruitplukker. Het is daar dat hij de Japanse Tsubasa leert kennen. De twee trouwen en besluiten in Melbourne te blijven. Omdat naar België reizen te veel kost, hebben moeder en zoon elkaar al heel lang niet meer gezien. Tijd voor Mathias om in te grijpen!

Ontdek meer over All You Need is Love

Nieuwe fragmenten

All you need is love programma info

In All You Need is Love gaat Mathias Coppens letterlijk en figuurlijk tot het uiterste om familieleden met elkaar te herenigen: van de verste uithoeken van Canada naar de andere kant van de wereld, down under in Australië, van het tropische Brazilië tot in Antananarivo of naar de hoofdstad van Madagaskar.

In elke aflevering overvalt Mathias argeloze Vlamingen en laat hen honderduit vertellen over hun gemis. Ze luchten hun hart met pakkende verhalen over het hunkeren en smachten naar een geliefd familielid in het verre buitenland, over de leegte na het vertrek van kleinkinderen, kinderen of ouders, over die andere wereld die adoptiekinderen gedwongen of vrijwillig achter zich moesten laten. Daarna bezorgt Mathias hen met een snuifje humor en medeleven een tweede verrassing door een onverwacht weerzien te regelen met hun familie. Een weerzien waar ze soms jaren intens naar verlangd hebben.

Extra