Mathias bezoekt een kersverse 'All You Need is Love'-baby

27/06/2011 - 21:45

Twee jaar geleden trok Mathias Coppens met de Limburgse verpleegster Sandra naar Ziguinchor in het Zuiden van Senegal. Vorig jaar was het dan eindelijk zover: Sandra en Souley traden in het huwelijksbootje. Mathias zoekt hen nog eens op en maakt kennis met de kersverse ‘All You Need is Love’-baby.

Ontdek meer over All You Need is Love

Nieuwe fragmenten

All you need is love programma info

In All You Need is Love gaat Mathias Coppens letterlijk en figuurlijk tot het uiterste om familieleden met elkaar te herenigen: van de verste uithoeken van Canada naar de andere kant van de wereld, down under in Australië, van het tropische Brazilië tot in Antananarivo of naar de hoofdstad van Madagaskar.

In elke aflevering overvalt Mathias argeloze Vlamingen en laat hen honderduit vertellen over hun gemis. Ze luchten hun hart met pakkende verhalen over het hunkeren en smachten naar een geliefd familielid in het verre buitenland, over de leegte na het vertrek van kleinkinderen, kinderen of ouders, over die andere wereld die adoptiekinderen gedwongen of vrijwillig achter zich moesten laten. Daarna bezorgt Mathias hen met een snuifje humor en medeleven een tweede verrassing door een onverwacht weerzien te regelen met hun familie. Een weerzien waar ze soms jaren intens naar verlangd hebben.

Extra