Een tandje bijsteken

In deze 7de aflevering zal blijken of Tamara en Stef eens terug in Casa Zarzarrosa van gedacht zijn veranderd. Een belangrijk gegeven, want gastvrouw Francesca wil dat de kandidaten mekaar rangschikken. Het koppel dat in de ranking de meeste punten krijgt, wordt ook nu beloond met een vrijstelling en kan bij de volgende Consejoraad niet naar huis worden gestuurd.

Francesca heeft nog meer groot nieuws. Over 48 uur is er de openingsreceptie en moet de bed & breakfast dus volledig afgewerkt zijn. Dit betekent dat er een versnelling hoger wordt geschakeld. De duo’s moeten elk één gastenkamer afwerken en decoreren, een naam voor de bed & breakfast bedenken en een concept uitwerken over hoe zij de uitbating zien. En alsof dat nog niet genoeg is, moeten ze samen de gemeenschappelijke ruimtes en de palomar afwerken.

De eindsprint wordt dus ingezet. Er wordt de klok rond gewerkt, muren krijgen een definitieve kleur, meubels worden geleverd en krijgen hun plaats, accessoires worden met zorg uitgekozen en gekocht… Kortom, de bed & breakfast krijgt de finishing touch.