Vliegen met een F16

08/04/2010 - 10:08

In de 3de aflevering staat Patrick uit Herent centraal. Deze veertiger runt zijn eigen broodjeszaak in Leuven, maar mag gerust een frietverslaafde genoemd worden want zowat elke avond passeert hij langs de frituur. In de vrije uurtjes speelt Patrick golfbiljart met zijn vrienden én poetst en boent hij zijn auto, een Audi RS4.

Illegale frieten

Onder showhypnose beleeft Patrick wonderbaarlijke avonturen, wordt hij in bizarre situaties gebracht en realiseert hij verschillende van zijn dromen. Zo kan hij eindelijk met een F-16 vliegen en zijn stempel drukken op het WK Golfbiljart. Hij beleeft ook een spannend avontuur als blijkt dat zijn lievelingskostje –frieten- illegaal is geworden en alleen nog onder de toog verkocht wordt tegen woekerprijzen én hij ondervindt hoe het voelt om voor een baas te werken, die duidelijk geen kaas heeft gegeten van beleg en omgaan met klanten.

In de televisiestudio ziet de lachgrage Patrick zichzelf aan het werk in de filmpjes, waarvan hij zich door de showhypnose het bestaan niet meer herinnert. Hij wordt ook door gastheer Koen Wauters uitgenodigd om zijn eigen reacties in te schatten in de ongewone en grappige situaties.

Jos Claus

Jos Claus neemt in 'Ik weet wat je deed' de showhypnose voor zijn rekening. Hij begeleidt de kandidaten voor, op en achter de schermen, net zoals hij dat in Nederland gedaan heeft in de gelijknamige show die door de TROS is uitgezonden.

Ontdek meer over Archief