Achter de schermen van de Britse Vogue (deel 1)

31/07/2017 - 14:15

De Britse Vogue bestaat 100 jaar. Het blad werd opgericht in 1916 en is daarmee één van de oudste en meest glamoureuze modebladen ter wereld. Voor veel fashionista’s is het magazine dé absolute modebijbel: het is toonaangevend, bepaalt de trends en kan modeontwerpers maken of kraken. Negen maanden lang kreeg een reportageploeg van de BBC voor het eerst exclusief toegang achter de schermen bij de grootste mode-events van Vogue en tijdens fotoshoots met iconen als Kate Moss.

Vogue-hoofdredactrice Alexandra Shulman is één van de machtigste vrouwen in de mode-industrie. Ze is kind aan huis bij de royals, wordt op handen gedragen door monumenten als Karl Lagerfeld en mag supersterren als Kate Moss en Victoria Beckham tot haar persoonlijke vriendenkring rekenen. Samen met haar team bepaalt deze gehaaide zakenvrouw wat wereldwijd hot is. 

Deel één van deze tweedelige reportage, dinsdag om 22.10 in Telefacts Zomer bij vtm.

Ontdek meer over Telefacts Zomer

Meer video's van Telefacts Zomer

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 2018

Seizoen 2018

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra