Aangekondigd ontslag zorgt voor onrust

23/03/2010 - 09:16

Donkere wolken pakken zich samen boven Hotel Eburon. Er moet namelijk iemand ontslagen worden. General Manager Nathalie voelt zich hier allesbehalve goed bij en zit met de handen in het haar. Maar ook deze onaangename klus behoort tot haar nieuwe takenpakket. Hoe jammer ze dit ook vindt : er zit niets anders op dan afscheid te nemen van één van haar werknemers. Maar elk van hen heeft wel een goede reden om zeker te mogen blijven. Bovendien maakt Mathias haar de keuze nog moeilijker.

Een Aziatische gast (gastrol van To Kwai Tong) checkt intussen in en heeft opvallend veel oog voor Amber. Amber is echter niet geïnteresseerd en wijst de verleidingspogingen van meneer Sato steevast van de hand. Maar de klant is koning, zeker als er ontslagen dreigen te vallen.

Tot groot ongenoegen van Lena komen haar ouders (gastacteurs Ron Cornet en Chris Thys) op bezoek. Om één of andere reden denken zij dat Vincent de nieuwe directeur van het hotel is. Bovendien laten ze zich opmerken door voortdurend commentaar te leveren op alles en iedereen. Louis en Damienne Daelman zijn dus niet bepaald de gemakkelijkste gasten die ze tot dusver in Hotel Eburon over de vloer hebben gehad. Vincent kan veel verdragen, maar ditmaal dreigt hij zijn engelengeduld compleet te verliezen. Maar dat zou wel eens ernstige gevolgen kunnen hebben…

Ontdek meer over Archief