85.000 Vlamingen trekken naar de kerstparade en de Christmas-sing along in Leuven

29/12/2009 - 11:13

Het is een traditie geworden. Tijdens de eindejaarsperiode trekt onze Kerstparade er op uit. Deze namiddag waren 85.000 Vlamingen op de afspraak in Leuven voor onze Kerstparade. Groot en klein, en jong en oud genoten van de magische eindejaarssfeer met de magische praalwagens, de feeërieke tableaux vivants en van de aanwezigheid van onze presentatoren en acteurs die persoonlijk hun wensen overmaakten voor het nieuwe jaar.

De nieuwe praalwagens, zoals de Sound of Music-wagen met Deborah en de Von Trapp-kinderen, de Toy Factory, de nieuwe rendierenwagen en de sneeuwpoppenwagen konden op heel wat bijval rekenen bij de toeschouwers. De kids kregen op hun beurt extra twinkelende oogjes toen de wagen voorbijreed die bevolkt werd door hun vtmKzoom-vrienden: Kabouter Plop, Zeppe & Zikki, Pippi Langkous, Maja de Bij, Wickie de Viking en Nijntje.

Meteen aansluitend op de Kerstparade was iedereen welkom op de Grote Markt voor een gezellige Christmas-Sing Along. Andrei Lugovski bracht de gezinnen en vriendenclubjes met enkele nummers in de goeie stemming om mee te zingen met de bekende hits en kerstliedjes, waarvan de teksten op groot scherm verschenen.
De Christmas-Sing Along stond zonder meer garant voor samen genieten, samen ambiance maken én samen kippenvel krijgen toen een jonge en een volwassen Michael Jackson de monsterhit “Ben” inzetten...

De gezinnen en vriendenclubjes die vandaag niet aanwezig konden zijn op de Kerstparade en de Christmas-Sing Along kunnen op dinsdag 29 december 2009 in Waregem de magische eindejaarssfeer beleven.

KERSTPARADE & CHRISTMAS-SING ALONG IN WAREGEM
OP DINSDAG 29 DECEMBER 2009 OM 17.00

Aanwezige talenten: met o.m. Herbert Flack, Jill Peeters, Faroek Özgünes, David Dehenauw, Ray Verhaeghe, Annie Geeraerts, Michael Vroemans, Martine Jonckheere, Guillaume Devos, Erik Goris, Ellen Dufour, de Pfaffs en Sam Gooris.

Parcours Kerstparade: Zuiderlaan, Holstraat, Markt, Stationsstraat, Processiestraat, Vennestraat, Stormestraat, Markt, Keukeldam.

Het openbaar vervoer is de ideale manier om naar de Kerstparade te komen. Voor de dienstregelingen kan je terugvinden op www.delijn.be en www.nmbs.be. Op 29 december 2009 is er gratis busvervoer op het volledige grondgebied Waregem. Wie met de wagen komt, volgt de aangegeven parkeerrouters onder meer naar parking Industriezone vanwaar een shuttledienst is voorzien of naar parking Hippodroom.

Christmas-Sing Along (start meteen na de Kerstparade): Markt.