Peter Van Camp interviewt Kiefer Sutherland

03/11/2014 - 14:57

VTM NIEUWS-journalist Peter Van Camp trok naar Londen om er hoofdacteur Kiefer Sutherland - Jack Bauer - te interviewen.

Ontdek meer over 24

24 programma informatie

Londen, elf uur 's morgens. Jack Bauer is terug. Na vier jaar ondergedoken te leven, slaagt de CIA erin om hem eindelijk op te pakken. Al snel blijkt de arrestatie een weldoordachte keuze van Jack te zijn. En daar heeft president Heller alles mee te maken.

Jack heeft in het nieuwe seizoen Live Another Day twaalf uur om datgene te doen wat hij voor ogen heeft: een aanslag op de president verijdelen en voorkomen dat er een oorlog uitbreekt. Maar dat is buiten de CIA gerekend, die Jack koste wat kost wil straffen voor zijn daden in het verleden en zijn plan via alle mogelijke manieren dwarsboomt. 

Terwijl 24 zich de eerste 6 seizoenen afspeelde in Los Angeles, het decor van jaargang 7 naar Washington D.C. verhuisde en seizoen 8 zich afspeelde in New York, trekken Jack Bauer (Kiefer Sutherland) en de nog steeds dreigende terreur in dit 9de seizoen naar Londen.’24: Live Another Day’ covert deze keer geen 24 uren uit het leven van Bauer en co, maar belicht enkel de belangrijkste 12 uur. ’24: Live Another Day’ staat dus garant voor 12 afleveringen spanning, actie en dreiging uit elke hoek. Zelfs uit die waar je het niet verwacht…