Roel Vanderstukken & Kürt Rogiers

Familie-collega’s en beste vrienden Kürt Rogiers en Roel Vanderstukken stappen samen in het culinair avontuur. Roel is een ambitieuze hobbykok en droomt er al jaren van om zijn eigen restaurant te openen. Zijn drukke agenda staat die droom echter in de weg. Kürt hoopt dat Roel zijn ambitie nu toch kan waarmaken en gaat voluit voor de overwinning. Hij ziet zichzelf als de perfecte gastheer in hun restaurant. Roel en Kürt vestigen zich in Leuven en vertrekken vanuit de gerechten die iedereen kent. Daar gaan ze creatief mee aan de slag. Geen alledaagse keuken dus, maar onverwachte smaakcombinaties die mensen kunnen verrassen.

Roel Vanderstukken: “Ik kook nooit met een kookboek naast me. Een kookboek dient alleen om met een handtekening van de chef in de kast te staan. Ik kook op mijn gevoel en maak mijn eigen smaakcombinaties. Alleen als ik pannenkoeken maak voor de kinderen moet ik gaan spieken in een kookboek, dat kan ik niet onthouden” 

Kürt Rogiers: “Ik ken de passie van Roel voor het koken en zijn droom om ooit zijn eigen restaurant te openen maar al te goed. Dus mijn grootste stress is dat ik het verknoei in de zaal en dat ik Roel teleurstel.