Bieke Ilegems & Erik Goossens

Dansen, boksen en nu ook nog eens een eigen restaurant uitbaten: power couple Bieke Ilegems en Erik Goossens gaat geen uitdaging uit de weg. Al wordt 2 Sterren Restaurant naar eigen zeggen één van de grootste uitdagingen die ze ooit samen zijn aangegaan. Bieke heeft een enorme passie voor koken en Erik eet gewoon heel graag. Zij halen hun inspiratie van overal ter wereld en willen hun gasten een ‘culinaire reis’ aanbieden. Bieke buigt zich over de mediterraanse gerechten met een twist, Erik wordt patron in de zaal. 

Erik Goossens: "We zijn al veel avonturen aangegaan, maar denken dat dit veruit het moeilijkste zal zijn. De stress van een service, de verantwoordelijkheid over een team en mensen met een goed gevoel naar huis laten gaan: de combinatie van al die factoren maakt het een grote uitdaging".

Bieke Ilegems: "Ik ben een perfectionist, ook als het op koken aankomt. Dus het wordt een moeilijk evenwicht om telkens het perfecte gerecht te serveren en tegelijkertijd iedereen te kunnen bedienen".