Praktische Informatie

2 Meisjes op het Strand 2017

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wat is 2 Meisjes op het Strand?

2 Meisjes op het Strand is de zomerse VTM-show die wordt opgenomen op het Klein Strand van Oostende. Op 8 en 9 augustus staan er telkens een reeks bekende artiesten op het podium die het beste van zichzelf zullen geven. Bij elke opname zijn twee andere bekende meisjes host van het programma. Dit jaar zijn dat: Olga Leyers, Josje, Nathalie Meskens, Laura Tesoro, Ruth Beeckmans en Tine Embrechts. In 2 Meisjes op het Strand worden telkens een reeks artiesten uitgenodigd. Samen brengen ze een heleboel zomerse nummers: solo, in een verrassend duo of in groep. De volledige line-up, kom je binnenkort te weten!

Locatie

Je vindt ons op Het Klein Strand van Oostende.

Wanneer

De opnames vinden plaats op dinsdag 8 augustus 2017 en woensdag 9 augustus 2017. De start van de opnames is telkens voorzien rond 20.30. Als alles volgens plan verloopt, ronden we de opnames af omstreeks 23.30. Het terrein opent de deuren om 13.00 en vanaf 18.00 kunnen jullie al genieten van de generale repetitie. Het resultaat van de opnames van 2 Meisjes op het Strand zal je op 18 augustus, 25 augustus en 1 september op je scherm kunnen bewonderen.

Wat valt er te beleven op het terrein?

Om jullie stembanden te smeren, kan je op het terrein een drankje kopen. Jullie hoeven ook geen honger te lijden, want er zullen verschillende eetkraampjes op het terrein aanwezig zijn.

Tickets

De toegang is volledig gratis. Verder heb je geen tickets nodig om het terrein te betreden op de dag van de opname.

Bereikbaarheid

Het correcte adres van Het Klein Strand is Montgomerykaai 1, 8400 Oostende. Kom je met het openbaar vervoer? Dan vind je hieronder alvast wat extra informatie.

 

Openbaar vervoer

Het Klein Strand ligt op zo'n 500 meter van het station van Oostende. De volledige dienstregeling vind je op de website van de NMBS. Ook voor de bus- en tramgangers is het aan te raden om uit te stappen aan de halte 'Oostende station' en vandaar richting Het Klein Stand te stappen. De volledige regeling van De Lijn vind je op hun website. Goed nieuws! Bovenop de standaard dienstregeling voorziet De Lijn tijdens de opnamedagen nog extra kusttrams om iedereen veilig thuis te krijgen:

Extra kusttrams:

Vertrekuur Van Naar
22u45 Oostende Blankenberge
22u45 Oostende Westende
23u15 Oostende Blankenberge
23u15 Oostende Westende
23u45 Oostende Blankenberge
23u45 Oostende Westende
0u15 Oostende Blankenberge
0u15 Oostende Westende

Alle ritten vertrekken vanaf het Kaaistation te Oostende. Nog belangrijk om weten in verband met de kusttrams: De Lijn biedt een “evenementenbiljet” aan met opschrift “evenement Kust”. Dat ticket is te koop op 8 en 9 augustus 2017 in de lijnwinkels langs de Kusttramlijn en bij de chauffeur, indien er geen lijnwinkel aan de opstaphalte aanwezig is. De prijs hiervan bedraagt € 4 en het ticket is geldig voor een heen- en terugrit vanaf elke halte gelegen op de Kusttramlijn naar Oostende, op de dag van afgifte.

 

Parkeermogelijkheden:

Er kan gebruik gemaakt worden van de randparking ‘Strandparking’ nabij het station. Deze kost 3€ voor een hele dag. Een overzicht van alle parkings in Oostende vind je via www.oostende.be/parkeren. Deze parking ligt op wandelafstand van het Klein Strand waar 2 Meisjes op het Strand plaatsvindt. De parking is 24/24 toegankelijk via het perron van station Oostende. Je voert hiervoor best de locatie Camerlinckstraat in, in je GPS.

Toegankelijkheid voor mensen met een handicap

VTM zorgt ervoor dat de opnames van 2 Meisjes op het Strand toegankelijk zijn voor iedereen en dus ook voor personen met een handicap. Hiervoor werken wij samen met Inter. Lees hier alle informatie over wat er voorzien wordt bij de opnames.

Belangrijk om weten:

- Voor de veiligheid weren we rugzakken aan de ingang. Laat ook jouw rugzak dus achter in de voorziene lockers aan de ingang.

- We hebben lekkere drankjes en hapjes voor je klaarstaan. Neem dus geen eigen drank of etenswaren mee naar binnen. En ook omgekeerd: laat je bekertjes en petflessen op het terrein als je naar buiten gaat.

- Huisdieren zijn niet toegelaten op het terrein.

- Verloren voorwerpen worden verzameld bij de infostand

- selfiesticks en stoeltjes zijn verboden op het terrein

- paraplu's met een scherpe punt of erg grote paraplu's worden niet toegelaten (opplooibare exemplaren zijn wel toegelaten)

- Lees ons volledig huisreglement hier

Heb je ter plekke nog een vraag? Loop dan zeker eens langs bij ons infopunt!