2 Meisjes op het Strand 2017

2 Meisjes op het Strand 2017

Kom naar 2 Meisjes op het Strand!

Op 8 & 9 augustus planten we opnieuw een podium op het Klein Strand van Oostende voor de tweede editie van 2 Meisjes op het Strand, een zomerse muziekshow die bruist van de hits en topartiesten.

Op dinsdag 8 augustus 2017 wordt de aftrap van 2 Meisjes op het Strand gegeven door Olga Leyers en Laura Tesoro. Eén dag later – op woensdag 9 augustus – trekken niet 2, maar 4 gastvrouwen het feest op gang. Nathalie Meskens presenteert samen met Ruth Beeckmans en ook Tine Embrechts en Josje Huisman vormen een gelegenheidsduo.

De 6 Meisjes op het Strand nodigen zo'n 30-tal topartiesten uit. Op dinsdag 8 augustus komen Milo Meskens, Isabelle A, Natalia, Buurland, Lady Linn, Ozark Henry, K’s Choice, Vive La Fête, Milow, Sylver, Helmut Lotti, Udo & Lisa (uit The Voice), Stijn Meuris, Belle Perez en ambiancemaker Christoff het beste van zichzelf geven. Woensdag zijn er optredens van K3, Bart Peeters, Soulsister, Raymond Van Het Groenewoud, Niels Destadsbader, Gers Pardoel, Regi, Nathalie Meskens, Sioen, Slongs Dievanongs, Laura Tesoro, Van Echelpoel en Lady Linn. Vanaf 20.30 uur barst de muziekshow los op het Klein Strand en vanaf 13u is het terrein al open. Kom dus op 8 & 9 augustus naar Oostende en geniet van een zomerse show vol live muziek!

Klik hier voor meer praktische informatie.