ECOPOP 2011: de ecologische beurs

De ecologische voetafdruk van de Belg is nog steeds dramatisch hoog en de laatste jaren zelfs nog gestegen. Hoog tijd dus om de Belg wat bewuster te maken. De ecobeurs ECOPOP toont praktische oplossingen, geeft concrete tips en laat je kennis maken met alle mogelijke producten en diensten die ons dagelijks leven groener, ecologischer en duurzamer kunnen maken. Na de zeer geslaagde eerste editie van ECOPOP in 2010 komt er in 2011 een logisch vervolg.

Op 5 en 6 februari 2011 verwelkomt Kortrijk Xpo dé referentiebeurs voor al wie ecologisch denkt en leeft, of van plan is dat te doen. ECOPOP toonde bij de eerste editie aan dat er wel degelijk nood is aan een brede consumentenbeurs die een totaaloverzicht biedt van de groene en duurzame markt. Met een sterke nadruk op de kwaliteit van het publiek dat ECOPOP bezocht evalueerden de meer dan zestig standhouders de beurs als zeer positief. Vandaar de ambitie om in 2011 te verdubbelen, zowel qua aantal standhouders als qua aantal bezoekers.

Net zoals de eerste editie wordt ECOPOP 2011 ook vooral een happening. Met reeds bevestigde belevingszones zoals de kookdemonstraties, het uitgebreide programma lezingen, debatten en workshops, onze ecologisch aangepaste kinderanimatie en de 100% bio catering wordt Hal 1 van Kortrijk Xpo een waar eco-paradijs. Ondertussen kunnen we melden dat de lopende inschrijvingen het beste laten vermoeden!

Meer info vind je op ecopop. be