Video: Video: Beleef zelf het Zuidflank-gevoel
Video: Beleef zelf het Zuidflank-gevoel
Uw video is aan het laden...

Beleef zelf het Zuidflank-gevoel

10/09/2013 - 09:00 477 keer bekeken

Beleef zelf het Zuidflank-gevoel in Tongeren en Riemst! Breng een bezoek aan de locaties uit de reeks en ga wijn proeven in het wijnkasteel. Alle info vind je op zuidflank.be.

Ontdek meer over Zuidflank

Nieuwe fragmenten

'Zuidflank's verhaal draait rond een familievete, gesitueerd in en rond Tongeren en Riemst. Twee families betwisten al honderd jaar de Zuidflank, een wijngaard die elk jaar een schitterende wijn oplevert. Rob en Mark, beide dertigers en telgen van de concurrerende clans, willen definitief komaf maken met die vete en een streep trekken onder het verleden. Maar honderd jaar ruzie, dat wis je niet zomaar uit.

Stan Van Samang, Jan Sobrie en Marie Vinck vertolken respectievelijk Rob, Mark en An in Zuidflank. De regie is in handen van Hendrik Moonen en Ruben Impens is Director of Photography.

Zuidflank wordt geproduceerd door Menuet, het productiehuis achter o.a. Deadline 14/10, Code 37 (De Film en de serie), Katarakt, De Helaasheid der Dingen en The Broken Circle Breakdown. De serie wordt gerealiseerd met de steun van het Mediafonds, tax shelter partners en de steden Tongeren en Riemst.

Personages

Extra