Zone Stad

Zone Stad

Seizoen 8 van 'Zone Stad' neemt geen grote sprong in de tijd, maar start waar het zevende stopte. Op maandag 4 maart 2013 openen we dus met de begrafenis van de geliefde inspecteur. Niet veel later maakt hoofdinspecteur Tom Segers (Guy Van Sande) en de kijker kennis met zijn nieuwe partner Esther Mathijs (Kim Hertogs).

 

Meer over Zone Stad 77 artikels

Wordt Veerle Goderis tijdig ontmaskerd?

Maandag 27 mei - Het team onderzoekt de dood van Paul Staes. Het lijkt zelfmoord, maar Lathouwers ontdekt al snel dat Staes een injectie kreeg met een spierverlammer.

12346 keer bekeken

Stopt Lucas zijn moordende psychotherapeute, of redt hij zichzelf?

Maandag 20 mei - De rasechte psychopate Veerle Goderis helpt alweer een patiënte zelfmoord plegen. Het 'slachtoffer' is Ingrid Cortens. De vrouw liet een afscheidsbrief achter voor haar echtgenoot Herman.

8301 keer bekeken

Verrijzenis

Maandag 13 mei - Het kerkhof van Borgerhout, 4 uur 's nachts. Iemand graaft een kist uit en neemt die mee in de wagen.

5064 keer bekeken

Burgerwacht

Maandag 6 mei - Zone Stad krijgt melding van een inbraak in een elektronicazaak in Antwerpen Luchtbal. Tom en Esther gaan ter plaatse en ontdekken er dat Youssef, de uitbater, naakt werd vastgebonden voor het raam. 

2618 keer bekeken

Oude liefde

Maandag 29 april - Esther krijgt thuis bezoek van Karel Ooms, de Brusselse onderzoeksrechter die samen met haar vrouwenhandelaar Didier achter slot en grendel heeft gekregen. Hij wordt gechanteerd en vertrouwt enkel Esther in deze delicate zaak. Hij kreeg via mail immers een filmpje toegestuurd, waarin te zien is dat Ooms seks had met een hoertje. In het Middelheimpark wordt een jonge vrouw dood teruggevonden. Haar lijk werd gewassen, naakt opgebaard en tentoongesteld, alsof iedereen haar moest zien.

Final countdown

Maandag 22 april - Nina Marcelis, werkzaam bij het leger, wordt 's nachts verrast door een gemaskerde inbreker. Een dag later meldt ze zich op het politiekantoor van Zone Stad met een bom rond haar nek.

Hartenjagen

Maandag 15 april - Drugdealer Arno Impens wordt koelbloedig vermoord in de buurt van de Noxx. Dani denkt aan een persoonlijke afrekening, dus steken Tom en Esther hun licht op bij Quinten Peirsmans, de echtgenoot van het slachtoffer.

3703 keer bekeken

Onder voorwendsel

Maandag 8 april 2013 - Tom en Lucas proberen de dood van Kathy te verwerken. Tom en Esther staan voor een raadsel wanneer op zeer korte tijd op twee verschillende locaties twee welgestelde alleenstaande dames in hun huis worden neergeslagen.

5777 keer bekeken

Volg vtm