Wie Trouwt Mijn Zoon?

 In 'Wie Trouwt Mijn Zoon?' gaan 5 vlotte mannelijke singles, die allemaal de twintig voorbij zijn en die nog steeds in hotel mama wonen, op zoek naar een vriendin. 

De 5 vrijgezellen hebben het goed thuis, maar beseffen wel dat het stilaan tijd wordt voor de volgende stap in hun leven: een goed lief zoeken met wie ze een serieuze relatie kunnen uitbouwen. Maar de meisjes die het hart van de vrijgezellen willen veroveren, zullen ook dat van de moeders moeten beroeren. De zonen laten zich immers met raad bijstaan door de vrouw die hen het beste kent : hun mama!

Voor de vrijgezellen start 'Wie Trouwt Mijn Zoon' tijdens een sessie speeddaten in een hotel. Terwijl ze kennismaken met verschillende meisjes met wie ze een goeie match zouden kunnen vormen, houden de mama’s een oogje in het zeil. Discreet, want ze volgen in een andere ruimte de gesprekken op een monitor. Stiekem, want de zonen weten dit niet. En geanimeerd, want de moeders oordelen vanop afstand mee.

 

Meer over Wie Trouwt Mijn Zoon? 37 artikels

De laatste 'Wie Trouwt Mijn Zoon?'

De zonen en hun moeders verzamelen opnieuw in Brussel, waar het allemaal begon.  Ze hebben familie en vrienden uitgenodigd om getuige te zijn van hun laatste keuze: blijven ze bij hun moeder, of beginnen ze een nieuw leven aan de zijde van hun uitverkorene?

7307 keer bekeken

Doet een romantische trip de vonk overslaan? (07/05)

De vijf jongemannen uit ‘Wie Trouwt Mijn Zoon?’ hebben hun keuze gemaakt. Ze trakteren hun uitverkorene op een droomreis ver weg van de beslommeringen van het dagelijkse leven. En ook ver weg van de invloed van mamalief. Tijdens deze romantische trip moet duidelijk worden of er echte liefde in het spel is...

4492 keer bekeken
00:21

Welke uitverkorene mag mee op droomreis? (30/04)

Op maandag 30 april 2012 krijgen de 2 vrouwen nog een laatste kans om alles in de strijd te gooien, want het einde van het verblijf nadert en zo dus ook de moeilijke keuze voor Tom, Max, Rik en Sam.
4725 keer bekeken
00:18

Het wordt een hete vakantie (23/04)

Rik, Tom, Sam, Max en Damiano hebben samen met hun moeder elk twee vrouwen geselecteerd die mee mogen op reis. Maar het wordt niet zomaar een vakantie: het is er eentje met het hele gezin. Want waar beter dan op reis, leer je iemand op een andere manier kennen?

4415 keer bekeken
00:20

Daisy voelt zich goed bij Max

Daisy en Max hebben het naar hun zin en genieten van hun momenten samen. Toch zal het ook voor Max moeilijk kiezen zijn...
2904 keer bekeken
02:01

Rik stuurt iemand naar huis

Ook Rik moet twee meisjes uitkiezen die met hem en zijn ouders meemogen op skivakantie. Het weerzien is hartelijk maar de boodschap is hard.
1318 keer bekeken
01:11

"Betaal mij maar in natura"

Wencke laat Tom zien hoe ze woont en dat doet ze niet zomaar. Ze wil zijn advies inwinnen bij de verbouwing van een kamer.
1689 keer bekeken
01:17

Magali brengt verrassend nieuws

In Genk is Damiano helemaal klaar voor zijn date met de enthousiaste Magali. Maar er is blijkbaar een probleem...
2451 keer bekeken
01:08

Volg vtm