Wie Trouwt Mijn Zoon?

 

Vanaf 27 februari geeft Dina Tersago 12 weken lang afspraak voor Wie Trouwt mijn Zoon?. In dit feelgood-programma gaan 5 vlotte mannelijke singles, die allemaal de twintig voorbij zijn en die nog steeds in hotel mama wonen, op zoek naar een vriendin. 

De 5 vrijgezellen hebben het goed thuis, maar beseffen wel dat het stilaan tijd wordt voor de volgende stap in hun leven: een goed lief zoeken met wie ze een serieuze relatie kunnen uitbouwen. Maar de meisjes die het hart van de vrijgezellen willen veroveren, zullen ook dat van de moeders moeten beroeren. De zonen laten zich immers met raad bijstaan door de vrouw die hen het beste kent : hun mama!

Voor de vrijgezellen Rik, Tom, Max, Damiano en Sam start Wie Trouwt mijn Zoon? tijdens een sessie speeddaten in een hotel. Terwijl ze kennismaken met verschillende meisjes met wie ze een goeie match zouden kunnen vormen, houden de mama’s een oogje in het zeil. Discreet, want ze volgen in een andere ruimte de gesprekken op een monitor. Stiekem, want de zonen weten dit niet. En geanimeerd, want de moeders oordelen vanop afstand mee.

Na de speeddates steken de zonen en de moeders de koppen bij mekaar en selecteren de 5 meisjes met wie de klik het grootst was. Zij mogen daarna nog op groepsuitstap met de vrijgezellen. En dan is het aan de mama’s om de meisjes te leren kennen. Ze trekken er samen een namiddag op uit, voor een gezellig en vooral leerrijk onderonsje. Want ’s avonds -nadat de mama’s verslag hebben uitgebracht bij hun zonen- moet er een eerste meisje vertrekken.

De vier uitverkorenen mogen daarop enkele dagen gaan logeren bij hun favoriete vrijgezel en zijn familie. Ze worden ook voorgesteld aan zijn vrienden en leren meer over zijn hobby’s en zijn dagdagelijkse rituelen. Maar het verblijf is niet vrijblijvend. Na overleg met zijn huisgenoten, moet de vrijgezel op de laatste avond van de logeerpartij alweer iemand ontgoochelen…

Nadat de meisjes hebben kunnen proeven van het leven van de vrijgezel, worden de rollen omgedraaid. Rik, Tom, Max, Damiano en Sam worden door hun drie favorieten uitgenodigd in haar leefwereld. De vrijgezellen ontmoeten hun -misschien wel- toekomstige schoonfamilie, worden voorgesteld aan vrienden en vriendinnen, en ontdekken kanten van de meisjes die ze nog niet kenden… 

Na deze driedaagse zal de vrijgezel de twee meisjes, die tot nu het meest indruk op hem hebben gemaakt, uitnodigen om met hem en zijn familie op gezinsvakantie te gaan. Dé ideale manier om erachter te komen wie van zijn twee favorieten de beste match is, want enkel zij zal met hem op droomvakantie vertrekken…

Maandag om 20.45

 

Meer over Wie Trouwt Mijn Zoon? 37 artikels

De laatste 'Wie Trouwt Mijn Zoon?'

De zonen en hun moeders verzamelen opnieuw in Brussel, waar het allemaal begon.  Ze hebben familie en vrienden uitgenodigd om getuige te zijn van hun laatste keuze: blijven ze bij hun moeder, of beginnen ze een nieuw leven aan de zijde van hun uitverkorene?

7307 keer bekeken

Doet een romantische trip de vonk overslaan? (07/05)

De vijf jongemannen uit ‘Wie Trouwt Mijn Zoon?’ hebben hun keuze gemaakt. Ze trakteren hun uitverkorene op een droomreis ver weg van de beslommeringen van het dagelijkse leven. En ook ver weg van de invloed van mamalief. Tijdens deze romantische trip moet duidelijk worden of er echte liefde in het spel is...

4491 keer bekeken
00:21

Welke uitverkorene mag mee op droomreis? (30/04)

Op maandag 30 april 2012 krijgen de 2 vrouwen nog een laatste kans om alles in de strijd te gooien, want het einde van het verblijf nadert en zo dus ook de moeilijke keuze voor Tom, Max, Rik en Sam.
4725 keer bekeken
00:18

Het wordt een hete vakantie (23/04)

Rik, Tom, Sam, Max en Damiano hebben samen met hun moeder elk twee vrouwen geselecteerd die mee mogen op reis. Maar het wordt niet zomaar een vakantie: het is er eentje met het hele gezin. Want waar beter dan op reis, leer je iemand op een andere manier kennen?

4413 keer bekeken
00:20

Daisy voelt zich goed bij Max

Daisy en Max hebben het naar hun zin en genieten van hun momenten samen. Toch zal het ook voor Max moeilijk kiezen zijn...
2903 keer bekeken
02:01

Rik stuurt iemand naar huis

Ook Rik moet twee meisjes uitkiezen die met hem en zijn ouders meemogen op skivakantie. Het weerzien is hartelijk maar de boodschap is hard.
1318 keer bekeken
01:11

"Betaal mij maar in natura"

Wencke laat Tom zien hoe ze woont en dat doet ze niet zomaar. Ze wil zijn advies inwinnen bij de verbouwing van een kamer.
1688 keer bekeken
01:17

Magali brengt verrassend nieuws

In Genk is Damiano helemaal klaar voor zijn date met de enthousiaste Magali. Maar er is blijkbaar een probleem...
2451 keer bekeken
01:08

Volg vtm