Werk aan de Winkel

Of je nu in Vlaams-Brabant of West-Vlaanderen woont, ieder van ons kent wel een buurtwinkel waarvan je denkt: mochten de eigenaars het anders aanpakken, dan zou deze zaak veel aantrekkelijker worden. En zou ik er als klant meer over de vloer komen. 

Dat is het uitgangspunt van Werk aan de Winkel. Zes afleveringen lang doorkruist coach en marketingexperte Aline Juliá -bekend van Mijn Restaurant!- Vlaanderen om buurtwinkels en vooral hun eigenaars, die met verlies voortploeteren en niet weten hoe ze verder moeten, op het juiste spoor te zetten en hen te helpen er weer bovenop te geraken. Aline geeft de winkeliers nieuwe inzichten, verkent samen met hen nieuwe horizonten, laat de winkeliers inspiratiebronnen ontdekken en gaat samen met hen aan de slag.

Meer over Werk aan de Winkel 19 artikels

Vanavond de laatste 'Werk aan de Winkel'

Aline Juliá sluit het seizoen van ‘Werk aan de Winkel’ af in Mechelen, waar Hilde al jaren probeert om haar buurtwinkeltje Lazuli gelanceerd te krijgen. Ze verkoopt kleding, maar in een achterkamertje vind je ook veel breiwol.
2242 keer bekeken
00:24

Pakt Peggy de zaak verkeerd aan? (12/04)

Voor de vijfde aflevering van ‘Werk aan de Winkel’ trekt Aline Juliá naar Kapellen, waar Peggy sinds negen jaar de broodjeszaak ’t Ateljeeke heeft. Peggy is gepassioneerd bezig met voeding en ze maakt er een erezaak van dat haar broodjes op en top vers zijn.

1354 keer bekeken
00:20

Sabine is woest

Aline wil een en ander verhuizen om de carnavalswinkel overzichtelijker en aangenamer te maken. Dat is niet naar de zin en volgens de methode van Sabine.
803 keer bekeken
00:40

Er vallen harde woorden

Aline vraagt of Sabine bereid is opvang te zoeken voor haar kind. Bij Sabine komen haar opmerkingen hard aan.
647 keer bekeken
00:24

Guido speelt voor prins

Nadat de kinderen de Sabines kikker kussen, komt Guido tevoorschijn als prins zonder wit paard.
319 keer bekeken
00:25

De feestwinkel van Sabine (05/04)

De vierde aflevering van ‘Werk aan de Winkel’ brengt Aline Juliá naar Putte, waar Sabine al dertien jaar de winkel Happy Days heeft. Ze begon de zaak omdat ze doopsuiker wou verkopen én omdat ze er altijd voor haar kinderen wou zijn
1692 keer bekeken
00:30

Nancy en Aline trekken de straat op

In de hoop op nieuwe mannelijke klanten, trekken Nancy en Aline de straat op. Niet alle mannen zijn echter even enthousiast.
703 keer bekeken
00:19

Aline wordt kwaad

Nadat Yannick van kledingwinkel 'Dresscode' bekent dat hij geen zin heeft om verder 'komedie te spelen', vliegt Aline tegen hem uit.
1327 keer bekeken
00:26

Volg vtm