'Wat Als?' wint internationale prijs

12/06/2012 - 14:33

‘Wat Als?’ heeft vandaag zijn nominatie voor een Comedy Award op het BANFF World Media Festival in Canada weten te verzilveren. Na de nominatie voor de Rose D’Or van ‘Wat Als?’, de twee Gouden Rozen, een Emmy en tal van andere awards voor ‘Benidorm Bastards’, valt het productiehuis Shelter nu dus ook met ‘Wat Als?’ internationaal in de prijzen.

Het BANFF World Media Festival is een jaarlijks internationaal festival voor televisie en digitale media in Banff, in de Canadese Rocky Mountains. Het festival werd opgericht in 1979 en groeide sindsdien uit tot een trefpunt voor televisiemakers van over de hele wereld. Ieder jaar reikt het de Banff World Media Awards uit – ook Rockies genoemd – aan ’s werelds beste televisieprogramma’s en digitale media‐initiatieven.

“Het doet enorm veel deugd dat we nu ook met ‘Wat Als?’ wereldwijde appreciatie krijgen. We voelen ons gesterkt in onze creatieve activiteiten en deze award geeft ons nog meer zin om ook van het tweede seizoen een succesverhaal te maken”, aldus Tim Van Aelst van Shelter.

Ontdek meer over Wat Als?

Nieuwe fragmenten

Extra