Video: Vlaanderen krijgt Vinken-zusjes naar de volgende ronde
Vlaanderen krijgt Vinken-zusjes naar de volgende ronde
Uw video is aan het laden...

Vlaanderen krijgt Vinken-zusjes naar de volgende ronde

09/12/2011 - 08:46 1 keer bekeken

De kogel is door de kerk. John de Mol, bedenker van het succesvolle televisie format ‘The Voice’, heeft gisteren bevestigd dat hij voor de Vinken zussen een uitzondering maakt op het reglement dat voorschrijft dat enkel solo- of duo artiesten aan het programma mogen deelnemen.

“Gisteren heb ik de Vinken zussen tijdens de workshop het heugelijke nieuws mogen brengen dat ze als trio verder mogen in de wedstrijd”, vertelt een tevreden Jasper Steverlinck, de coach van de zussen Vinken.

Na de aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’ van afgelopen week vrijdag 2 december 2011 stonden twitter en facebook roodgloeiend met lofbetuigingen over de samenzang van de zussen. Meteen werd een vurige oproep gestart om ze als trio in het team van coach Jasper Steverlinck samen te houden voor de volgende stap in de talentenwedstrijd.

Na het weekend brachten niet alleen zowat alle kranten stukken over de drie zussen uit Ekeren, ook Q-music, ‘Voor de Show’ en ‘De Laatste Show’ schoven aan om de meisjes in hun programma te gast te hebben. Ondertussen groeiden de facebook–‘likes’ voor ‘De Vinken zusjes moeten samenblijven’ snel. Met 15.622 gingen ze vlot over het totaal aantal facebook-liefhebbers van ‘The Voice van Vlaanderen’.

Voor John de Mol zijn dit voldoende indicaties om de Vlaamse kijker te geven wat die wil: Alexandra, Gabriëla en Elisabeth Vinken gaan als trio naar de Battles, de volgende stap na de Blind Auditions. Elisabeth is tevreden dat het trio zich nu ten volle kan richten op de tweede fase van ‘The Voice van Vlaanderen’. “We bekijken de wedstrijd stap voor stap en hopen in de volgende ronde opnieuw indruk te maken.”, vertelt ze. “We gaan ervoor”, voegt Elisabeth er nog strijdlustig aan toe.  

Volg ‘The Voice van Vlaanderen’ via de sociale media!
Facebook: www.facebook.com/thevoicevanvlaanderen
Twitter: @vtmthevoice #TVVV
www.thevoicevanvlaanderen.be

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen