Video: The V-reporters trekken op pad
The V-reporters trekken op pad
Uw video is aan het laden...

The V-reporters trekken op pad

23/11/2011 - 16:03 1 keer bekeken

BLIJF OP DE HOOGTE WAT ER LEEFT ROND 'THE VOICE VAN VLAANDEREN'!

 

In Nederland was 'The Voice' naast op het televisiescherm, eveneens online een groot succes. Ook in Vlaanderen wordt 'The Voice' meer dan enkel een televisieprogramma: we bezorgen de kijkers een totaalbeleving.

 

THE V-REPORTERS TREKKEN OP PAD

 

Misschien ben je ze al ergens tegengekomen: de 'V-reporters'. Zij schuimen het muzieklandschap af op zoek naar leuke onderwerpen en interviews. Zij zijn ook de personen die het dichtst bij de talenten betrokken zullen zijn tijdens de afleveringen, maar ook daarbuiten. Maar wie zijn deze V-reporters juist?

 

VINCENT VANGEEL

 

Als radiostem kan je Vincent kennen van het radioprogramma 'Que Pasa' op Q-music, waar hij ook webmaster is. Deze grote knuffelbeer kan het zich veroorloven soms met wat stoutere vragen uit de hoek te komen om zo cruciale antwoorden te verkrijgen.

 

FELICE DEKENS

 

Deze dartele deerne verdient haar strepen als presentatrice van het vtmKzoomprogramma 'De Schatkamer'. Eerder was ze ook al te zien als gezicht van het 2BE-programma 'Bull's Eye', en tijdens haar nachtelijke uren is ze te horen als radiostem bij Q-music.

FABRICE CHAN

 

Deze sympathieke spring-in-'t-veld neemt zeker geen blad voor de mond. Geen uitdaging is hem te groot, en hij grijpt elke kans met beide handen. je kan hem misschien kennen als een van de gezichten van Nickelodeon.

 

STEFFI VERTRIEST

 

Deze ambitieuze studente marketing is een fervent fashionblogger en kent dus het wereldwijde web als haar broekzak. daarnaast presenteert ze ook voor de Gentse studentenradio en zoekt ze regelmatig internationale conventies op over online marketing.

 

Volg The V-reporters op Facebook!

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen