Video: Vreten om te weten
Vreten om te weten
Uw video is aan het laden...

Vreten om te weten

29/08/2012 - 10:21 1 keer bekeken

Donderdag 30 augustus - Paul James is een Australische fitness trainer.  Zijn hele leven staat in functie van zijn lichaam en zijn gezondheid.  Hij traint dagelijks, begeleidt mensen die kampen met overgewicht, is model voor herenlingerie en zeer populair.

Paul is een expert in mensen motiveren en een gezonde levensstijl aan te kweken, maar hij heeft zelf nooit met overgewicht te kampen gehad. 

Vandaar dat hij beslist om te verdikken.  Hij geeft zichzelf 6 maanden om 40 kg bij te komen.  Hij wil aan den lijve ondervinden waar zijn klanten dagelijks mee geconfronteerd worden : zwaarlijvigheid en een ongezonde levensstijl.

Op 1 januari begint hij met z’n persoonlijk experiment.  Hij propt hij zich vol met junkfood en sport niet meer.  Eens zijn doel bereikt, wil hij op 6 maanden terug naar zijn oorspronkelijk gewicht. Hij wil bewijzen dat het mogelijk is om terug in topvorm te komen.

De weg naar 120 kg is gemakkelijk, de weg terug is keihard. Paul tracht zo een voorbeeld te zijn voor zijn omgeving en vooral voor ieder die zijn levensstijl wil veranderen.

Ontdek meer over Telefacts