Vlaamse dj's veroveren de wereld

12/11/2012 - 14:30 1 keer bekeken

Dinsdag 13 november - Vlaamse DJ’s zijn hotter dan hot. Elk jaar stemmen meer dan een 700.000 fans uit meer dan 167 landen op hun favoriete DJ, en voor het eerst in de geschiedenis van de DJMag top 100 staan onze landgenoten DJ Coone op de 37ste en de gebroeders Dimitri Vegas & Like Mike op de 38ste plek.

En dit is het resultaat van keihard werken. Zowel DJ Coone en de gebroeders Dimitri en Mike doen zo’n 150 performances per jaar.

Tijdens de zomermaanden treden ze quasi dagelijks ergens op. Tomorrowland is steeds een topper, maar daarnaast treden ze op in Amerika, Canada, Zuid-Amerika, Azië en Australië.

DJ Coone beleeft een topavond in Valencia en Dimitri Vegas & Like Mike spelen in Milaan in een uitverkochte club voor 5000 jongeren.

Ondanks deze erkenning stijgt het succes hen niet naar het hoofd. Dimitri Vegas & Like Mike : “Moest je mij vijf jaar geleden verteld hebben wat ik vandaag allemaal doe, dan had ik je wellicht vierkant uitgelachen. Onze vrienden en onze familie houden ons met beide voetjes op de grond. Moesten we gaan zweven, zou er snel iemand zeggen dat we rustig moeten blijven.”

Ontdek meer over Telefacts