Bekijk volledige afleveringen

afl. 26

28/10/2014
Uit onderzoek van consumentenorganisatie Testaankoop blijkt dat een uitvaartplechtigheid gemiddeld tussen de 4.000 en 5.000 euro kost....

Extra

Nieuwe fragmenten

Dit zag je dinsdag 28 oktober in Telefacts

Begrafenissen big business

Families die de uitvaart van een dierbare niet meer kunnen betalen, het is géén uitzondering. Een uitvaartdienst kost veel geld, gemiddeld zo’n 5000 euro. Telefacts zoekt uit wat een begrafenis nu precies zo duur maakt. En waarom zijn er zoveel prijsverschillen? Herbekijk hier de volledige uitzending.

Alcohol op de werkvloer

“Als je drie keer dronken op het werk verschijnt, moet je op staande voet ontslagen kunnen worden.” Dat hij met dit voorstel de voorbije week zoveel commotie zou teweegbrengen, had UNIZO-topman Karel Van Eetvelt nooit gedacht. Zijn eigen reactie: “Ik vind die negatieve reacties heel vreemd. Het toont aan dat men het misbruik van alcohol in ons land blijft tolereren. Zélfs op de werkvloer. Ongelooflijk, toch?” Telefacts doorbreekt het taboe en laat in de reportage van dinsdag 28 oktober 2014 twee werknemers aan het woord die alcoholist zijn. Is ontslag de juiste maatregel? Herbekijk hier de volledige uitzending.

Dit zag je woensdag 29 oktober in Telefacts Laat

Mijn kind slaat me

Kinderen van soms nauwelijks 12 die hun ouders slaan of erger, aanvallen met een wapen. Het is een taboe maar helaas ook een pijnlijke realiteit. In Groot-Brittannië worden duizenden gezinnen met een nieuw soort geweld geconfronteerd. In Telefacts Laat getuigen ouders hoe ze fysiek worden mishandeld door hun eigen kroost. Bekijk hier de trailer.

 

Telefacts is het reportagemagazine van VTM dat wekelijks extra duiding brengt bij bepaalde belangrijke nieuwsfeiten.

Alle afleveringen van Telefacts kan je hier volledig gratis herbekijken.