Video: Op alles voorbereid
Op alles voorbereid
Uw video is aan het laden...

Op alles voorbereid

24/07/2012 - 16:32 1 keer bekeken

Dinsdag 24 juli - In de Verenigde Staten zijn er 3 miljoen mensen die zich voorbereiden op het einde van de wereld.  Ze hebben zich gegroepeerd via sociale netwerksites en noemen zich Preppers.  Ze trachten er alles aan te doen om het leven na de apocalyps voor te bereiden. Hun doel is om volledig voor henzelf en hun familie te kunnen zorgen, los van het systeem dat hen door de overheid opgedragen wordt.  Hun voorraadkasten zijn afgeladen vol, ze hebben noodstroomvoorzieningen, brandstof, medicijnen, wapens en munitie.  Ze zijn ervan overtuigd dat het economisch en maatschappelijk systeem in duigen zal vallen en dat enkel de sterksten zullen overleven.

Phil en Adria Burns lijken op het eerste zicht een modaal gezin, maar schijn bedriegt.  Ze zijn helemaal klaar voor het grote gebeuren.  Phil heeft zijn eigen blog en tracht vriend en vijand van zijn gelijk te overtuigen.  Maar de hoofdzaak van zijn activiteit ligt bij zijn familie.  Hij heeft 6 kinderen  en hij wil hen wapenen  voor de toekomst, letterlijk en figuurlijk.  Zo neemt hij zijn dochters van 8 en 9 mee op een cursus pistoolschieten, traint ze in overlevingstechnieken en zelfverdediging.  Phil en Adria kopen hun kinderen geen GSM of videogames, wel een pistool.  Want als de wereld vergaat moet je je kunnen verdedigen, dixit Phil.

Phil wil zijn kinderen voor elk gevaar behoeden.  Hoe zouden zijn dochters reageren indien iemand ze wil ontvoeren.  Zouden ze hierop voorbereid zijn?  Dit is de ultieme test waaraan hij hen wil onderwerpen…

Ontdek meer over Telefacts