Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

afl. 22

30/09/2014
- Uw slaap is goud waard: 1 op de 4 Belgen heeft slaapproblemen. En daar speelt de slaapindustrie handig op in, we geven meer en meer geld uit aan ons slaapcomfort....

Dit zie je woensdag 1 oktober in Telefacts Laat

Amerika’s noodplan: wat als de hel losbreekt in Amerika?

Nu Amerika opnieuw oorlog voert in het Midden-Oosten, is de dreiging van een terroristische aanslag reëler dan ooit. Maar het land is erop voorbereid. Al tientallen jaren verwacht Amerika zich aan een ‘doomsday’, een dag waarop een aanslag het hele land platlegt. In Hollywood zijn er al films over gemaakt, maar de realiteit overtreft de fictie.
De Amerikaanse regering investeert miljarden dollars in ultra-beveiligde steden die honderden meters onder de grond liggen of in speciale doomsday-vliegtuigen, die de president in veiligheid moeten brengen. Voor het eerst kreeg een reportageploeg exclusief toegang tot het noodplan van Amerika. Bekijk hier alvast de trailer.

 

Dit zag je dinsdag 30 september in Telefacts

Uw slaap is goud waard

1 op de 4 Belgen heeft slaapproblemen. En daar speelt de slaapindustrie handig op in, we geven meer en meer geld uit aan ons slaapcomfort. Dure bedden, speciale matrassen, allerlei gadgets. Maar kan je je slaap afkopen en hoe moeten we nu echt slapen? 

Telefacts is het reportagemagazine van VTM dat wekelijks extra duiding brengt bij bepaalde belangrijke nieuwsfeiten.

Alle afleveringen van Telefacts kan je hier volledig gratis herbekijken.

 

 

 

Extra

Andere programma's