Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

afl. 24

6/10/2015
- Goedele Liekens hot in Engeland: "Ik ben de uitvinder van het woord sukkelseks, zo van jongens het mag leuk zijn....

afl. 23

29/09/2015
- Digitale detox: Kiezen we binnenkort spontaan voor een digitale detox of kunnen we niet meer leven zonder smartphone, internet of Facebook?...

Telefacts

Dit zie je dinsdag 13 oktober in Telefacts

Hoe veilig rijden truckers?

In de eerste zes maanden van dit jaar gebeurden er 1020 ongevallen met een vrachtwagen waarbij er slachtoffers vielen.  35 mensen kwamen daarbij om het leven.
Verschillende truckers hebben contact opgenomen met onze redactie omdat ze vinden dat heel wat chauffeurs zich niet aan de regels houden. Volgens hen zijn er truckers die achter het stuur hun smartphone gebruiken, op Facebook zitten of films bekijken op hun laptop terwijl ze rijden. Telefacts trekt op onderzoek. Rijden truckers wel zo veilig als we zouden willen of verwachten?

Lost Frequencies: exclusief portret

Wie het liedje ‘Are you with me’ deze zomer niet heeft gehoord, heeft op een andere planeet geleefd. De single stond in meer dan 50 landen op nummer 1, waaronder ook in Groot -Brittannië. En dat is geen enkele Belg in 70 jaar popmuziek ooit gelukt, zelfs Stromae of Netsky niet! Maar Lost Frequencies dus wel, Lost Frequencies is de dj-naam van de 21-jarige Brusselaar Felix De Laet. Telefacts volgt Felix van bij hem thuis, tot in Oostenrijk en Ibiza. Hoe voelt het om van de ene op de andere dag wereldberoemd te zijn? Hoe maak je een wereldhit? En hoe blijf je met beide voeten op de grond?

 

Extra