Video: Vier op een rij
Vier op een rij
Uw video is aan het laden...

Vier op een rij

16/11/2011 - 15:21 1 keer bekeken

Een tweeling, drieling of zelfs vierling is niet meer zo uitzonderlijk, maar een identieke vierling is dat wel. Het is een kans van 1 op 64 miljoen. In het Verenigd Koninkrijk is er sinds kort een identieke vierling. Georgie, Hollie, Jessica en Ellie lijken als twee druppels water op elkaar en hun mama wil graag dat ze zich gelijk behandeld voelen. Daarom koopt ze alles in viervoud.
 
 “Ik heb vier dezelfde kapstokken voor vier dezelfde jassen. We hebben altijd alles collectief gedaan, als een team. Het is gewoon ook erg gemakkelijk om vier keer dezelfde kleren te kopen.” zegt Julie Carles, de moeder van de 4-ling.

De 4 zusjes zijn ZO identiek dat zelfs hun eigen moeder en grootouders ze bijna niet uit elkaar kunnen houden. Laat staan dat de juf en de klasgenootjes dat kunnen. Maar toch: met ouder worden, komen er duidelijk verschillen naar boven.
 
“Ik merk dat hun karakters niet dezelfde zijn. Hoe komt dat? De meisjes zijn identiek, dus hun karakters zouden dat ook moeten zijn. Ik wou dat er iemand mij dat kon uitleggen.”
 
Vier op een rij, morgen in Telefacts 360.

Ontdek meer over Telefacts