Het belang van een ster

23/11/2010 - 17:38

De uitreiking van de Michelinsterren is voor elke topchef het hoogtepunt van het jaar. Telefacts volgde twee topchefs in de laatste dagen voor de bekendmaking: Gert De Mangeleer, van ‘Hertog Jan’ in Brugge en Kobe Desramaults  van ‘In de Wulf’ in Dranouter. Over het belang van michelinsterren en hoe ze hun leven veranderden.

Ontdek meer over Telefacts

Nieuwe fragmenten

Scheiden kost stukken van mensen

Dinsdag 2 september - Wat maakt een echtscheiding zo duur? Waarom jagen advocaten de rekening de hoogte in? En zijn er alternatieven? Telefacts zoekt het uit en doet de test. Uit eigen onderzoek blijkt dat bijna de helft van de mensen z’n scheiding nu op een andere manier zou regelen. En 6 op de 10 geeft toe dat ze het nu financieel veel moeilijker hebben dan tijdens hun relatie. Gescheiden koppels maken de rekening. Bekijk alvast de trailer!

Iedereen, ook jij, te kijk op het internet

Dinsdag 2 september - Je kan er niet omheen, iedereen is bezig met zijn smartphone, maakt foto’s of filmpjes en plaatst die dan op Facebook of Youtube. Maar kan dat zomaar? Hoe bescherm je jezelf? Wat zijn je rechten? En krijg je alle foto’s of gegevens op het net ooit nog verwijderd? Bekijk alvast de trailer!

Telefacts is het reportagemagazine van VTM dat wekelijks extra duiding brengt bij bepaalde belangrijke nieuwsfeiten.

Extra