Dit zie je woensdag 26 november in Telefacts Laat

Opgelet: de chauffeur is 100 jaar oud

Wanneer is iemand te oud om auto te rijden? Moet boven een bepaalde leeftijd, een rijbewijs worden afgenomen? Of moeten jaarlijkse rijvaardigheidstesten verplicht worden vanaf een bepaalde leeftijd? Om de zoveel tijd laait die discussie op. In Telefacts Laat stappen we aan boord bij Britse autobestuurders die 100 jaar oud zijn. Bekijk hier de trailer.

 

Dit zag je dinsdag 25 november in Telefacts

Topmodel gezocht via sociale media

Modellenbureaus ontdekken nieuw toptalent tegenwoordig via sociale media en niet meer toevallig op straat of op de festivalweide. Foto’s op Facebook en Instagram tonen meteen wie fotogeniek is en wie niet. Wie wil doorbreken als topmodel weet dat en maakt de ultieme selfie om ontdekt te worden. Bekijk hier de trailer.

Opgelicht door de beheerder van je flatgebouw

Opgelicht door de syndicus, de beheerder van je flatgebouw. Het is geen uitzondering. 1 op de 3 Vlamingen woont in een flatgebouw en de problemen stapelen zich vaak op. 

Bij het nationaal centrum voor mede-eigenaars zien ze het aantal klachten over beheerders toenemen. Het voorbije jaar zelfs met 40%. Telefacts trekt onder meer naar Gent, waar de eigenaars van een appartementsgebouw het getalm van hun beheerder of syndicus beu zijn. Bekijk hier de trailer.

Extra

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

afl. 29

18/11/2014
In 2013 haalde de fiscus bijna 3 miljard euro uit successierechten. Erfenissen zijn de vetpot van de staat. Successierechten kunnen zelfs tot 65 % oplopen....

Telefacts is het reportagemagazine van VTM dat wekelijks extra duiding brengt bij bepaalde belangrijke nieuwsfeiten.

Alle afleveringen van Telefacts kan je hier volledig gratis herbekijken.