Dit zie je dinsdag 16 september in Telefacts

Het grootste seksonderzoek van Vlaanderen: Waarom vrijen wij?

Telefacts brengt de resultaten van het grootste seksonderzoek van Vlaanderen rond de vraag: ‘Waarom hebben we eigenlijk seks?’. Niet alleen om ons voort te planten, of omdat het bij de romantiek hoort. 

De Universiteit Gent heeft onderzocht dat er maar liefst 237 redenen zijn. En daar zitten een aantal heel verrassende tussen. Meer dan 5.000 mensen namen deel aan het onderzoek, de resultaten krijgt u in primeur. Bekijk hier alvast de trailer. 

Betaal je te veel voor het onderhoud van je wagen? 

Elk jaar moeten bijna 700.000 auto’s in ons land naar de garage voor een onderhoud. Veel automobilisten stellen zich vragen bij hun factuur. Wat heeft de garagist juist vervangen? En waarom kosten die onderdelen zoveel? Bekijk hier alvast de trailer.

Dit zag je woensdag 10 september in Telefacts Laat

De kroon op New York

Begin 2015 -over een klein half jaar dus- zal New York een attractie rijker zijn. Dan opent de 100ste verdieping van het One World Trade Center zijn deuren voor het publiek. Sinds 2006 hebben duizenden mensen gebouwd aan wat de nieuwe trots van New York moet worden. 
Aan de vooravond van de 13de verjaardag van de aanslagen van 9/11, toont Telefacts Laat een unieke reportage over de bouw van het 541 meter hoge One World Trade Center: vanaf de eerste steen tot het hoogste punt. Herbekijk de uitzending hier!

Extra

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

afl. 17

10/09/2014
Begin 2015 opent de 100ste verdieping van het One World Trade Center de deuren voor het publiek. Sinds 2006 hebben duizenden mensen gebouwd aan wat de nieuwe trots van New York moet worden....

afl. 16

3/09/2014
Bij grote rampen zoals de tyfoon Haiyan in de Filippijnen of de aardbeving in Haïti vragen hulporganisaties om geld te storten. Wat gebeurt er met al dat geld?...

afl. 19

2/09/2014
Telefacts gaat dieper in op twee actuele thema’s: de kostprijs van echtscheidingen en de moeite die het kost om foto’s of filmpjes te verwijderen die door anderen op het internet zijn gegooid....

Wat is jouw avondritueel?

De redactie van Telefacts vraagt zich af wat jouw avondritueel is. Wat doe jij net voor het slapengaan?
Lees je elke avond in bed om tot rust te komen? Check je nog snel alle berichten op je smartphone of tablet? Kijk je liever televisie of werk je tot het tijd is om te gaan slapen?

Laat het ons weten met een kort filmpje (maximum 1 minuut) waarin duidelijk te zien is wat jouw hoofdactiviteit is ’s avonds.

Film jezelf of je gezinsleden tijdens het avondritueel en mail deze video naar telefacts@vtm.be

Telefacts is het reportagemagazine van VTM dat wekelijks extra duiding brengt bij bepaalde belangrijke nieuwsfeiten.

Alle afleveringen van Telefacts kan je hier volledig gratis herbekijken.

 

 

 

Andere programma's