Dit zie je dinsdag 3 februari in Telefacts

Wonderdokter of oplichter?

Genezen van terminale kanker door alternatieve therapieën? Kan dat? Telefacts graaft in het merkwaardige verhaal van een Vlaamse Ayurvedische "geneeskunstenaar" die beweert tientallen ten dode opgeschreven kankerpatiënten te hebben genezen. De  wetgeving rond de alternatieve geneeskunde blijkt allesbehalve helder.

Het verhaal van een “wonderdokter” en een wetgeving die al zestien jaar ontoereikend blijkt. Bekijk hier de trailer.

Dit zag je woensdag 27 januari in Telefacts Laat

Hoe ontmatel je een oorlogskamp?

Hoe breek je een oorlogskamp af, zo groot als een middelgrote Vlaamse stad? En dat op amper 4 maanden tijd? Toen de Britten zich eind vorig jaar uit Afghanistan terugtrokken, moest ‘Camp Bastion’ tot tegen de grond ontmanteld worden. Alles, maar dan ook ‘alles’ moest ingepakt en overgevlogen worden naar Groot-Brittannië. Eén cameraploeg kreeg exclusief de toestemming om de hele operatie te filmen. Het resultaat is een verbluffende reportage, achter de schermen van een hedendaagse oorlog. Bekijk hier de trailer.

Extra

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

afl. 4

27/01/2015
Steeds meer Westerse vrouwen worden op vakantie de prooi van Noord-Afrikaanse mannen. Zogezegd voor de liefde, maar eigenlijk voor het geld. Het zijn liefdesoplichters....

Telefacts is het reportagemagazine van VTM dat wekelijks extra duiding brengt bij bepaalde belangrijke nieuwsfeiten.

Alle afleveringen van Telefacts kan je hier volledig gratis herbekijken.

 

 

 

Andere programma's