Telefacts

Dit zie je dinsdag 6 oktober in Telefacts

De do’s en don'ts van internetshoppen

In 2015 kocht de Belg voor meer dan 4 miljard euro online. Maar dat is opvallend minder dan in ons buurland. Telefacts zoekt uit wat de belangrijkste redenen zijn om niet online te shoppen en zijn die redenen terecht. Bij een rondvraag kwamen 3 vragen terug. Is online shoppen wel veilig? Krijg je online altijd de beste deal? En wat als je niet krijgt wat je wil?  Bekijk hier alvast de trailer.

In het spoor van Goedele

Goedele Liekens is megapopulair in Engeland. Onder meer door het tv-programma ‘Sex in Class’ waarin ze seksuele opvoeding geeft aan leerlingen op de middelbare school. Wat vinden de Britten zo top aan Goedele? En hoe gaat de Vlaamse tv-persoonlijkheid op haar 52-ste om met het buitenlandse succes? Cathérine Moerkerke volgt Goedele 2 dagen op weg naar Londen, van de treinreis, naar de opname voor een nieuw tv-programma tot haar overnachting op hotel.  Bekijk hier alvast de trailer.

Het antwoord op uw vragen, dinsdag in Telefacts. 

Bekijk volledige afleveringen

afl. 23

29/09/2015
- Digitale detox: Kiezen we binnenkort spontaan voor een digitale detox of kunnen we niet meer leven zonder smartphone, internet of Facebook?...

Nieuwe fragmenten