Tegen de Sterren op

Tegen de Sterren op Nieuws

Nicole en Hugo lachen iedereen uit

Hét bekendste showbizzduo van Vlaanderen, Nicole en Hugo, heeft er zin in vandaag. Klaar om weer een reeks BV's te imiteren en plagen!
3007 keer bekeken
01:08

Jani keurt de outfits van het publiek

"Is er hier nu iemand in heel deze zaal die vindt dat dit op iets trekt?" Jani geeft zijn onversneden mening over de kledij van het publiek.
3452 keer bekeken
02:11

Miley Cyrus crasht feestje van Vermandere en Aldegonde

Battle Time! Vermandere en Aldegone vs Miley Cyrus. Wie krijgt de ander klein?
3982 keer bekeken
02:08

"Ian (twieje, drei) Thomas"

Ian Thomas haalt zijn beste rapkunsten boven en doet een gooi naar de titel van Belgium's Got Talent. Wat vindt het publiek van deze auditie en hoe reageert de jury op zijn podiumkunsten?
7997 keer bekeken
02:03

"Alle kleren moeten uit!"

De Romeo’s jagen tijdens het Klagerfestival op alles wat een rok draagt. De drie mannen proberen met hun opzwepende liedjes alle aanwezige dames te verleiden tot een kleine striptease.
6266 keer bekeken
03:36

Natalia is de baas!

Natalia swingt op de tonen van 'I've Only Begun To Fight' tijdens dit onvergetelijk spektakel en laat zien wie de echte baas is!
5258 keer bekeken
02:35

BLOOPERS: Heeft koning Filip een glaasje te veel op?

De koning is wel erg enthousiast vanop zijn balkon, al goed is koningin Mathilde bij hem om alles in goede banen te leiden.
7860 keer bekeken
00:45

BLOOPERS: "Dat wordt hier erger en erger!"

Tijdens de opnames van ‘Tegen de Sterren op’ loopt er af en toe iets fout. Een valpartij of hilarische verspreking is nooit ver weg...
12459 keer bekeken
02:03

Pagina's

Volg vtm