So You Think You Can Dance

zondag
19.55

So You Think You Can Dance

Meer over So You Think You Can Dance 848 artikels

De ultieme battle

Danny en Anneke mogen onderling uitmaken wie de grote winnaar van So You Think You Can Dance wordt. Nog een laatste keer geven ze het beste van zichzelf in deze rechtstreekse battle om eeuwige roem!
20205 keer bekeken
04:06

Anneke geeft zich volledig

Ook Anneke doet een gooi naar een plaats in de eindbattle. Ze brengt haar solo op hetzelfde nummer waarop ze 2 jaar geleden net de liveshows niet haalde. Volgens jurylid Dan verdient Anneke het alvast deze show te winnen.
10196 keer bekeken
01:38

'Danny kan een legende worden!'

Jurylid Ish is er vast van overtuigd: Danny moet So You Think You Can Dance winnen. Al van bij de audities was hij fan van hem en ook deze keer stelt Danny niet teleur!
9972 keer bekeken
01:57

Tamara geniet met volle teugen

Ze staat met zoveel plezier op het podium, de Spaanse Tamara. Ze brengt een heel muzikale solo in een poging om de mensen thuis te overtuigen om voor haar te stemmen.
13680 keer bekeken
01:38

Een keiharde hip-hop battle

De twee overgebleven meisjes vechten onder elkaar uit wie het meeste stemmen verdient. In een hip-hop battle tonen ze allebei hun competitieve kant. Sexy, stoer, maar ook heel vrouwelijk, een schitterende performance!
17042 keer bekeken
06:11

Danny wint So You Think You Can Dance 2013!

Na een finale op topniveau is Danny de grote winnaar van dit seizoen! Na een waanzinnige battle moest Anneke nipt de duimen leggen. Eerder in de finale vielen ook al Tamara en Giovanni af.

Als twee vrienden op het podium

Voor het eerst bij So You Think You Can Dance dansen 2 jongens samen een jazz choreografie. En dit is geen makkelijke opdracht want er wordt van Danny en Giovanni tegelijk gevraagd om zacht en soepel te zijn maar ook atletisch en mannelijk. De 2 jongens geven een waanzinnig goede performance!
9271 keer bekeken
04:50

'Dit zijn de twee sterkste dansers!'

Anneke en Danny keken ernaar uit om samen een choreografie modern te doen en nu is het zover. Choreograaf Roy Julen legt het niveau hoog, maar beiden tonen dat ze dit zonder problemen aankunnen. De jury is sterk onder de indruk en hoopt alleszins dat de mensen thuis op deze twee dansers stemt, ze kregen zelfs een staande ovatie!
16202 keer bekeken
07:48

Volg vtm