Video: Vuile kamers en gevaarlijke terrassen
Vuile kamers en gevaarlijke terrassen
Uw video is aan het laden...

Vuile kamers en gevaarlijke terrassen

30/08/2011 - 13:18 1 keer bekeken

Sandra en Steven uit Geraardsbergen weten sinds 8 maanden dat hun zoontje Danté mentaal en motorisch gehandicapt is. Om hun zorgen even te vergeten, huurde het gezin een vakantiehuis aan de Costa Brava. Maar van een zorgeloze reis is geen sprake… Omdat Danté niet goed kan stappen en evenwichtsproblemen heeft, wilden Sandra en Steven een vakantiehuis met een groot en vlak terras. Meermaals verzekerde het reisbureau hen dat alles in orde zou zijn, maar bij aankomst bleek het terras veel te gevaarlijk. Op 5 dagen tijd kreeg het gezin al 4 vakantiehuizen toegewezen, maar steeds werden de terrassen gevaarlijker. De situatie is zelfs zo erg, dat Danté binnen moet blijven. Desiré trekt naar de Costa Brava om te onderzoeken wat er aan de hand is…

Ook Tine vertoeft in Spanje. Zij probeert een groep van 12 jongeren te helpen, die per persoon 550 euro neertelden per week, voor een kamer in een driesterrenhotel. Maar de kamer lijkt in niets op die waar ze voor betaalden: de bedden zijn stuk, de kamers vuil, de televisie, airco en het toilet zijn kapot,… Tine probeert de manager te strikken om de schrijnende situatie aan te kaarten, maar dat blijkt geen sinecure te zijn.

Donderdag 1 september om 20.45

Voor de duidelijkheid wensen wij hier te melden dat het agentschap Unico Costa Brava niet betrokken was bij de problemen waarmee de familie Van Achter te L’Estala werd geconfronteerd in de aflevering van Stressvakantie van 1 september 2011.

Ontdek meer over Stressvakantie

Nieuwe fragmenten

Extra