Stressvakantie

Stressvakantie

Vakantieperikelen kan je missen als kiespijn, zeker na een vol jaar zwoegen. Gelukkig zijn Tine Van den Brande en Désiré Naessens op post om de grootste problemen op te lossen. Voor heel wat gezinnen is de jaarlijkse vakantie het hoogtepunt na 12 maanden hard werken. Ze hebben er voor gespaard, kijken er naar uit en rekenen op een zorgeloze tijd van pure ontspanning. Als je vakantie dan door een vuile kamer, slecht eten, geluidsoverlast, een onveilig balkon of een ander probleem niet wordt wat je er van verwacht, dan krijg je stress. En dat is wel het laatste wat je op vakantie wil. Geen of groen water in het zwembad, kakkerlakken in de hotelkamer, eten waar je ziek van wordt, de reisleiding die geen rekening houdt met je klachten of gewoon helemaal niet aanwezig is: 'Stressvakantie' gaat over (soms kleine) problemen met een grote stressfactor. Maar 'Stressvakantie' streeft vooral naar een happy end en een fijne vakantie voor iedereen.

De missie van Tine en Désiré
Tine Van den Brande en Désiré Naessens trekken - elk afzonderlijk - langs de populaire vakantiebestemmingen met een duidelijke missie: zij doen er alles aan om er voor te zorgen dat Vlaamse toeristen wier droomvakantie een stressvakantie is geworden terug zorgeloos kunnen genieten en alsnog een prettige tijd kunnen beleven.

Zoals gezegd: kleine problemen kunnen je vakantiegevoel als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. Bijvoorbeeld als je geen drie- maar een tweepersoonskamer krijgt zodat papa, mama en tienerdochter samen in één groot bed moeten slapen. Désiré bekijkt hoe hij het gezin aan een betere kamer kan helpen. Maar het kan ook veel erger: je huurt een villa en die blijkt niet te bestaan. Of de verhuurder van een ander vakantiehuis gaat aan de haal met je voorschot, maar laat je niet binnen in het huis. Tine gaat op zoek naar de verantwoordelijken. 'Stressvakantie' is een programma dat voor Vlamingen op vakantie een oplossing probeert te vinden voor de kleine en grote frustraties die hun vakantie dreigen te verpesten.

Meer over Stressvakantie 90 artikels

Tine brengt goed nieuws

Tine rijdt naar Gistel om ook daar het goede nieuws te melden aan Kurt en zijn gezin.
626 keer bekeken
02:05

Tine trekt naar de hoofdzetel

Tine is aangekomen in Amsterdam, op de hoofdzetel van vakantieveilingen.nl. Ze hoopt de vakantie van Kurt in orde te kunnen brengen.
400 keer bekeken
02:50

Kurt kocht een vakantie op een online veiling

Op vakantieveilingen.nl worden reizen geveild. Wie het hoogste bod doet, kan op weekend vertrekken.
710 keer bekeken
02:29

Is het geld teruggestort?

Désiré zoekt Rudy en Maria opnieuw op om na te gaan of ze het bedrag effectief hebben teruggekregen.
228 keer bekeken
01:43

Rudy en Maria ontvingen een nieuwe uitnodiging

Rudy en Maria ontvingen een nieuwe uitnodiging voor een demonstratiedag, ditmaal onder de naam 'Tirolerdagen'. Désiré trekt naar het adres dat vermeld staat op de uitnodiging.
195 keer bekeken
01:24

Een hondje brengt de baasjes op de zwarte lijst

Voor dit koppel dat regelmatig naar hun buitenverblijf in Spanje trekt, zorgde hun hondje voor heel wat commotie. Doordat het hondje onwel werd door de verwarming van het vliegtuig, ontstond er discussie met de boordcommandant.
441 keer bekeken
04:13

Wat vindt de luchtvaartmaatschappij van het probleem?

Om Alain en Nadia zo goed mogelijk te helpen trekt Desiré naar de hoofdkantoren van Vueling in Barcelona. Daar krijgt hij gewoon de reisvoorwaarden voorgeschoteld, en krijgt hij weinig medewerking van de persverantwoordelijke.
279 keer bekeken
01:36

Désiré heeft goed nieuws mee uit Spanje

Na een bezoek aan de hoofdzetel en gesprekken met verschillende hooggeplaatste mensen bij Vuelling, blijkt dat er helemaal geen zwarte lijst bestaat. Désiré trekt naar Deurne om Nadia en Alain dit goede nieuws te brengen.
349 keer bekeken
01:08

Volg vtm