Sterren op de Dansvloer

vrijdag
20.30

Kevin en Charissa

Kunstschaatser Kevin Van der Perren is al een decennium lang één van de uithangborden van de Vlaamse en Belgische topsport. Hij kan dan ook terugkijken op een succesrijke internationale topsportloopbaan. Hoogtepunten zijn een zilveren medaille op het WK voor junioren, twee bronzen EK-medailles en een negende plaats op de Olympische Winterspelen 2006. In 2012 besloot Kevin zijn carrière in schoonheid af te sluiten op het WK in Nice. Momenteel begeleidt hij als coach jongeren in de schaatssport.

Kevin betreedt de dansvloer samen met Charissa van Dipte. Zij is een Nederlandse professionele danseres die vooral furore heeft gemaakt met danspartner Remco Bastiaansen in de Latijns-Amerikaanse dansen en Exhibition Dance. Vooral in Nederland werd zij bekend door het RTL 4 programma Dancing With The Stars. Naast het dansen is Charissa werkzaam als directiesecretaresse. Ze geeft ook workshops onder de naam Dancing Stars. Voor Charissa is het de eerste deelname aan Sterren op de Dansvloer.

Nieuws over Kevin en Charissa

Een pracht van een show, maar technisch geen Argentijnse tango voor Kevin

Zoals Eline en Lucas moest ook Kevin de Argentijnse tango dansen. Technisch was het niet zo knap, maar dat kon hij compenseren met een prachtige show! Van de jury kreeg hij 35 punten.
4895 keer bekeken
04:57

Kevin danst een mooie zachte Engelse wals

Kevin start met een mooie zachte Engels wals en kan de jury overtuigen. Hij krijgt voor zijn Engelse wals 33 punten! Zeker een goed begin dus voor Kevin.
3238 keer bekeken
05:15

Kevin maakt het goed met de American smooth

Na een zwakke jive, maakte kevin het goed met de American Smooth. Voor zijn mooie prestatie kreeg Kevin een mooie score van 33 punten.
4112 keer bekeken
04:40

Een zwakke jive voor Kevin

Geen goede start voor Kevin, hij danste een zwakke jive. De jury was over het algemeen niet zo tevreden en gaf hem maar 27 punten.
2116 keer bekeken
04:50

De romantische rumba van Kevin en Charissa

Door zijn Disneyobsessie lag de keuze voor 'A Whole New World' uit de film Aladdin voor de hand. Kunnen Kevin en zijn 'Yasmine' Charissa de jury plezieren?
6336 keer bekeken
05:54

De zesde liveshow gaat van start met Kevin!

Kevin start de show met de tango op het liedje "Roxanne". Dat liedje is altijd positief voor hem geweest en dat kon je zien aan de reacties van de jury. Hij integreerde zelfs zijn bekende 'tripeltripeltripel' in de choreo! Hij krijgt een totaal van 30 punten.
4810 keer bekeken
05:10

Kevin doet zijn best, maar kan hij de jury overtuigen?

Kevin en danspartner Charissa dansen een sexy samba. Voldoet deze dans voor de jury? Ronny was in ieder geval hard voor Kevin.
3274 keer bekeken
05:17

Kevin scoort als Woody uit Toy Story

De film waarop de choreografie van Kevin en Charissa gebaseerd werd, was Toy Story, wat voor Kevin als Disney-fan al geweldig was. Maar daarbovenop kreeg hij nog 31 jurypunten!
7613 keer bekeken
05:14

De strakke Paso Doble van Kevin

Kevin komt vandaag als eerste aan de beurt. Hij zet meteen de toon voor een topaflevering. De jury was unaniem positief!
2476 keer bekeken
05:02

Kevin maakt het goed met deze Quickstep

Kevin stelde Euvgenia vorige week diep teleur. Hij had dus iets goed te maken. De meningen in de jury waren verdeeld, maar voor Euvgenia heeft hij het heel goed gedaan.
2885 keer bekeken
05:18

Volg vtm