Sterren op de Dansvloer

Sterren op de Dansvloer

Dit najaar keert ‘Sterren Op De Dansvloer’ terug op het tv-scherm. De entertainende show waarin bekende gezichten zich wagen aan Weense wals, cha cha, paso doble, Engelse wals, tango en andere ballroom-stijlen is aan zijn vijfde editie toe.

De personalities die de stap naar de geboende parketvloer durven wagen, zullen opnieuw kunnen rekenen op de intensieve begeleiding en training van professionele dansers. En uiteraard zal ook een professionele jury hun prestaties wekelijks beoordelen. Maar voor we meer details over dit alles bekend maken, kondigen we graag eerst aan wie de nieuwe co-presentator wordt van Francesca Vanthielen. Dat wordt radiomaker en acteur Kürt Rogiers. Hij kijkt er alvast naar uit om ook op tv live de ether in te gaan…

Meer over Sterren op de Dansvloer 310 artikels

De winnaar van 'Sterren op de Dansvloer 2012-2013': Kevin Van der Perren!

Kevin danste zich met zijn coach Charissa een weg naar de finale en sleept zo de welverdiende 'Sterren op de Dansvloer'-trofee in de wacht. Proficiat Kevin & Charissa, jullie zijn de sterren van de dansvloer!
20579 keer bekeken
03:06

Kevin Van der Perren wint 'Sterren Op De Dansvloer'

Na een zinderende finale mag Kevin Van der Perren de trofee van 'Sterren op de Dansvloer' mee naar huis nemen. Hij maakte dankzij het publiek een minieme achterstand op Eline goed, die ook een topavond danste, met zelfs een perfecte score. We wensen beide dansers een dikke proficiat, en dat alle dansers nog veel dansgenot mogen beleven, ook na dit programma!

Kurt vraagt Francesca eindelijk ten dans

Vlaanderen heeft er 9 weken lang op moeten wachten, maar tijdens de finale van 'Sterren op de Dansvloer' kwam het er eindelijk van: Francesca en Kurt 'placeerden' samen een dansje...
15143 keer bekeken
05:22

Kevin & Charissa zetten de zaal in vuur en vlam

Het echte vuur bleef dan wel uit, maar Kevin & Charissa zetten de zaal in vuur en vlam met hun Freestyle. Jurylid Davy Brocatus sprak van 'dé perfecte climax' en ook Euvgenia was compleet verkocht 'Kevin, jij bent de ster van deze dansvloer!. Het danspaar kreeg 39 welverdiende punten.
21006 keer bekeken
06:15

Eline en Arman doen het op Beyoncé

Eline koos voor haar Freestyle met Arman een nummer van Beyoncé. Het plaatje klopte voor deze JIM-dame, en dat zag ook jurylid Dina. 'Het kot was te klein, het dak ging eraf!' Euvgenia riep dan weer spontaan 'Bootcamp!'. De punten? Een dikke vette 40!
21627 keer bekeken
04:53

Kevin leert, doet en schittert!

De jury koos voor Kevin & Charissa de Paso Doble. Wat ze zagen was mooi, heel mooi zelfs. En dat Kevin hun commentaren en opmerkingen ter harte neemt, stemt hen alleen nog maar beter gezind. De punten? 3 tienen en een negen: 39!
7455 keer bekeken
06:19

Nog één keer genieten van Lucas en Linda

Lang hebben we ze niet moeten missen, de 2 laatste afvallers. Dames en heren, geniet nogmaals van Linda & Aerjen en Lucas & Leila!
2962 keer bekeken
01:50

Een blij weerzien op de dansvloer met Vincent, Erika en Rani

Vincent, Erika en Rani keren nog een keer terug naar de dansvloer. En nee hoor, ze zijn het dansen nog niet verleerd!
2491 keer bekeken
02:55

Volg vtm