Video: Zondag breekt de strijd pas echt los!
Zondag breekt de strijd pas echt los!
Uw video is aan het laden...

Zondag breekt de strijd pas echt los!

07/10/2011 - 22:58 1 keer bekeken

De eerste liveshow op zondag 9 oktober 2011 belooft meteen een wervelende show te worden. Zo ziet de kijker elke danser uit de top 18 twee keer aan het werk: één keer tijdens een groepschoreo van choreograaf Roy op het nummer ‘Heartbeat’ van Nenka en een tweede maal in duo. 

Kan de modern geschoolde Laura uit Dendermonde samen met Jeffrey de jury overtuigen van haar veelzijdigheid met een stevige dosis hiphop fast op het nummer Titanium’ van David Guetta ft. Sia? De choreograaf die Laura en Jeffrey begeleidt is niemand minder dan Caggie, die het vorig jaar nog schopte tot de 18 beste dansers van ‘So You Think You Can Dance’. Caggie krijgt hiervoor hulp van Lucinda Wessels. 

Marissa en de Edegemse Michiel gaan voor een jazzchorografie op de tonen van ‘Everything’ van Michael Bublé terwijl Christiaan en Karen de klappen van de zweep krijgen van Isabelle Beernaert in een moderne choreografie begeleid door Gotye en ‘Somebody that I used to know’. Ook Sandrine en William werken voor de eerste liveshow op een moderne dans van choreografe Isabelle Beernaert met het nummer ‘De Waarheid’ van Marco Borsato. 

Nina en Anthony krijgen de kans om samen te werken met Laurent Flament in een discochoreo en Céline en Gianni gaan de latintoer op met Koen & Roemjana op het nummer ‘Don’t Stop Me Now’ van Queen. Anna-Alicia en Juvat dompelen zich dan weer in de wereld van de tango met choreografen Peter Bosveld en Marleen Suurmeijer. Deze laatste choreografe kennen we uit de eerste editie van SYTYCD, toen haalde ze de top 18.

De twee laatste duo’s tonen dat ze hiphopbloed door hun aders hebben lopen. Stéphanie en Meysam dansen hiphop lyrical op ‘No Air’ van Chris Brown en Rebecca en Sedrig hiphop fast op ‘Party Rock Anthem’ van LMFAO.    

Zondag 9 oktober 2011 vanaf 20.05

Ontdek meer over So You Think You Can Dance