Video: Video: "Kietelen, da doet ge nie hé"
Video: "Kietelen, da doet ge nie hé"
Uw video is aan het laden...

"Kietelen, da doet ge nie hé"

20/11/2013 - 21:15 35703 keer bekeken

Smos daagt Ingrid uit om op zijn blote buik te slaan. Wanneer Ingrid verrassend uit de hoek komt, vindt Smos dat "niet oké".

Ontdek meer over Safety First

Nieuwe fragmenten

Dirk, Luc, Ingrid en Smos zijn terug vanaf woensdag 29 oktober (om 20.35).

In het eerste seizoen leerden we het team van Safety First kennen als 4 bewakingsagenten die uitblinken in onbekwaamheid maar overleven door vriendschap.

Luc, Smos en Ingrid hebben namelijk één ding gemeen : het respect voor hun ‘Head of Security’, Dirk Porrez. Een held, een boezemvriend, een broer… de man die hen een job bezorgde in moeilijke tijden en die voor hen door een vuur gaat.  

Dat Dirk - ondanks sommige professionele teleurstellingen uit het verleden - nog nieuwe opdrachten weet binnen te rijven, mag hét bewijs zijn dat hij er werkelijk alles aan doet om zichzelf en zijn team te promoten.

De dedication en de discipline worden nog steeds hoog in het vaandel gedragen. De friendship in dit seizoen meer dan ooit. Friendship ... én zelfs een beetje meer. We ontdekten al dat er tussen Luc en Ingrid ook wel iets anders speelde. Dat gevoel blijkt nog niet te zijn gaan liggen ...

Ook Smos heeft voor het eerst in zijn leven echte gevoelens voor een vrouw. En voor een auto. Maar ook Dirk toont nieuwe kanten van zichzelf. Hij blijkt een groot probleem te hebben met vertrouwen, iets wat hij al meesleept sinds zijn jeugd. En sinds hij terug bij zijn moeder woont (een rol van Sien Eggers) heeft zij meteen ook de eer om het nieuwe hoofdkwartier van Safety First te mogen herbergen.

Heb jij bewaking nodig voor je bedrijf, club, feestje, huis, hond, schoonmoeder, kapsel? Safety First snelt ter hulp!

Toon ons met een foto welke onveilige stituatie jij wil laten bewaken door het Safety First-team,en maak kans op een supergefocuste beveiliging door Dirk, Luc, Smos en Ingrid.

Stuur hier je foto in.

 

Het 'Safety First'-team

Extra