Video: Video: "Kietelen, da doet ge nie hé"
Video: "Kietelen, da doet ge nie hé"
Uw video is aan het laden...

"Kietelen, da doet ge nie hé"

20/11/2013 - 21:15 36239 keer bekeken

Smos daagt Ingrid uit om op zijn blote buik te slaan. Wanneer Ingrid verrassend uit de hoek komt, vindt Smos dat "niet oké".

Ontdek meer over Safety First

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

afl. 8

17/12/2014
Dirk wordt bewusteloos het ziekenhuis binnengereden, omringd door zijn drie medewerkers. Wanneer Dirk alleen op de kamer is met de dokter blijkt dat hij alles faket....

afl. 7

10/12/2014
Wanneer er wéér een opdrachtgever afbelt, beseft Dirk dat Safety First op de rand van het faillissement staat....

afl. 6

3/12/2014
De internationale top van multinational Samsung komt samen in België om hun nieuwste gsm-model voor de stellen....

afl. 5

26/11/2014
Wanneer Moeder Porrez ontdekt dat Safety First een bioscoop gaat bewaken, nodigt ze zichzelf uit om mee te komen; ze heeft wel zin in een filmpje....

In het eerste seizoen leerden we het team van Safety First kennen als 4 bewakingsagenten die uitblinken in onbekwaamheid maar overleven door vriendschap.

Luc, Smos en Ingrid hebben namelijk één ding gemeen : het respect voor hun ‘Head of Security’, Dirk Porrez. Een held, een boezemvriend, een broer… de man die hen een job bezorgde in moeilijke tijden en die voor hen door een vuur gaat.  

Dat Dirk - ondanks sommige professionele teleurstellingen uit het verleden - nog nieuwe opdrachten weet binnen te rijven, mag hét bewijs zijn dat hij er werkelijk alles aan doet om zichzelf en zijn team te promoten.

De dedication en de discipline worden nog steeds hoog in het vaandel gedragen. De friendship in dit seizoen meer dan ooit. Friendship ... én zelfs een beetje meer. We ontdekten al dat er tussen Luc en Ingrid ook wel iets anders speelde. Dat gevoel blijkt nog niet te zijn gaan liggen ...

Ook Smos heeft voor het eerst in zijn leven echte gevoelens voor een vrouw. En voor een auto. Maar ook Dirk toont nieuwe kanten van zichzelf. Hij blijkt een groot probleem te hebben met vertrouwen, iets wat hij al meesleept sinds zijn jeugd. En sinds hij terug bij zijn moeder woont (een rol van Sien Eggers) heeft zij meteen ook de eer om het nieuwe hoofdkwartier van Safety First te mogen herbergen.

Help Dirk, Luc, Ingrid en Smos om de indringers met een verkeerde badge tegen te houden. Klik hier en speel het enige échte spel. 

Het 'Safety First'-team

Extra