Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

afl. 13

29/03/2015
De vliegtuigramp in de Alpen heeft ook koningen en presidenten aangegrepen....

afl. 12

22/03/2015
Koning Filip en koningin Mathilde bezoeken de openbare omroep RTBF. Ze ontdekken de wereld van televisie en radio. Waarom verlaat Prins Harry na 10 jaar het leger. Royalty zoekt het uit....

afl. 11

15/03/2015
Kate Middleton laat zien dat ze een goede band heeft met haar schoonvader Prins Charles ondanks de geruchten in Engeland. Royalty zoekt het uit....
  • De vliegtuigramp in de Alpen heeft ook koningen en presidenten aangegrepen. 'Royalty' reconstrueert de dramatische dag van koning Felipe en koningin Letizia tijdens hun eerste staatsbezoek aan Frankrijk. Lijfwachten die massaal getraind worden in Hongarije om hooggeplaatste personen te beschermen: 'Royalty' gaat 24 uur mee op 'close-protection'-avontuur.

Royalty programma informatie

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Van Mol (presenteert het programma), Kathy Pauwels, Brigitte Balfoort, Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Evelyne Boone, Delphine Bleyaert. De productie is in handen van Joëlle Vanden Houden. De eindredactie Robin Vissenaekens. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra