Reclame AUB

maandag
20.35

Reclame AUB

Menige Vlaming maakt zich sterk dat hij alle reclamespots en -slogans uit het hoofd kent. Vanaf nu kan hij of zij met die kennis een reis in de wacht slepen! In 'Reclame AUB', een fris spelprogramma over komisch bedoelde én onbedoeld komische reclame, nemen drie teams bestaande uit een kandidaat en een BV het tegen elkaar op.

Reclame is overal en van alle tijden: ideale materie dus om een televisieprogramma mee te maken. Want grappige filmpjes, leutige reclameslogans, opvallende jingles en om-de-tuin-leidende voice-overs zijn er met hopen. Via social media en platformen op het internet worden komische reclamefilmpjes fel gesmaakt door de surfers, en dus besloot het productiehuis TV Bastards om een televisieprogramma rond reclame te breien, in plaats van andersom. Het resultaat is een amusant spel waarin een onbekende en een bekende kandidaat het opnemen tegen twee andere teams, met als belangrijkste inzet niet alleen een reis maar bovenal een flinke portie fun.

 

 

Meer over Reclame AUB 73 artikels

Het speciale Samba arrangement van Nathalie!

Nathalie Meskens brengt het ultieme WK-cadeau op de markt. Wie wil het WK nu niet volgen vanuit een café in Merksem en gebruik maken van de 'speciale' diensten van Germaine of een ‘all areas pispas’?
915 keer bekeken
02:21

"Oranje als rode draad?"

AA Gent-supporter Koen Crucke, Liverpoolfan Ian Thomas en Yellow Tiger en voetbalzus Valérie Courtois helpen deze keer de kandidaten aan de felbegeerde Braziliaanse tickets.
444 keer bekeken
01:59

De bezigheden in de badkamer van Balotelli

Nathalie ontdekt een verborgen boodschap in de naam van voetballer Mario Balotelli. Maar wat voor vreemds heeft deze Italiaan in zijn badkamer uitgestoken?
718 keer bekeken
01:40

Blooper: De tenorstem van Ian Thomas

Nathalie Meskens, Ian Thomas en Koen Crucke oefenen samen hun aankondiging voor Reclame AUB: WK-editie.
1840 keer bekeken
01:28

Heb jij al De Bruyne Suiker of Lukakoeken in huis?

Betalen mensen meer als hun product verpakt zit in een verpakking van de Rode Duivels? Nathalie Meskens testte het uit in de supermarkt.
3451 keer bekeken
02:06

Herman Brusselmans was vroeger de beste voetballer!

Schrijver en voetbalkenner Herman Brusselmans was in zijn tijd geen onverdienstelijk voetballer. Maar de intellectueel koos uiteindelijk een andere weg in zijn leven...
737 keer bekeken
02:59

Wie is de skinhead die zijn volk leerde kuisen?

In de eerste ronde krijgen Carlo, Eline en Sander 9 voorzetten op gebied van jingles en logo’s, maar het zijn die het uiteindelijk moeten afmaken.
687 keer bekeken
02:43

Valt Nathalie Meskens door de mand?

Ai! Even lijkt het erop dat Nathalie herkend wordt door één van de bezoekers van de supermarkt. Gelukkig slaagt Nathalie erin de vrouw te doen twijfelen ...
2231 keer bekeken
04:05

Volg vtm