Nieuwe fragmenten

Buzz mee tijdens de audities!

Wil jij tijdens de audities van Belgium's Got Talent ook jouw stem laten horen? Dat kan! Download of open tijdens de uitzending de VTM-app en buzz mee! Via de groene of rode knop kan jij ons laten weten of je de auditie goed of slecht vindt. Na elke auditie zie je in de linkerbovenhoek van je televisiescherm wat de andere kijkers van de act vonden, en kan je jouw mening vergelijken met die van andere kijkers. Vind je een act echt top? Dan kan je misschien wel je Golden Buzzer inzetten. Maar let op: de golden buzzer kan je slechts 1x gebruiken tijdens de volledige auditieperiode! 

De app van Belgium's Got Talent maakt deel uit van de VTM-app. Download of update (indien je nog niet de laatste versie hebt) de VTM-app en neem zo interactief deel aan Belgium's Got Talent. Jij bent het vijfde jurylid!

De VTM-app is beschikbaar voor Android via de Google Play-store en voor iOS via de iTunes-appstore.

Over Belgium's Got Talent

Nieuwe gezichten in de jury, een fonkelend presentatieduo en een verse lading talenten: dat brengt het vierde seizoen van Belgium’s Got Talent. Een seizoen boordevol nieuwigheden. Niels Destadsbader krijgt An Lemmens, Stan Van Samang en Dan Karaty aan zijn zijde achter de jurydesk. Van hen hebben de kandidaten minstens drie ja’s nodig om kans te maken op een plekje in de grote shows. Hosts Koen Wauters en Laura Tesoro staan backstage klaar om de talenten op te vangen en hen een laatste duwtje in de rug te geven.

 

Extra

de jury

Bekijk volledige afleveringen

Presentatie