Video: Aarschot en Dendermonde schieten in actie
Aarschot en Dendermonde schieten in actie
Uw video is aan het laden...

Aarschot en Dendermonde schieten in actie

31/10/2011 - 11:18 1 keer bekeken

De twee genomineerde duo’s moeten dus dringend campagne voeren om stemmen te winnen. Maar ze moeten ook verder vooruit kijken: wie deze ronde overleeft kan maar best nu al z’n zwakke punten bijschaven, om nog meer nominaties in de toekomst te vermijden. Gelukkig kunnen Sofie & Steven en Bart & Kris daarbij rekenen op de professionele coaching van sterrenchef Viki Geunes.

Om de kijker te helpen bij de keuze tussen de twee genomineerden kan die rekenen op stemadvies. En niet van de eerste de beste, want we kunnen daarbij beroep doen op een internationale culinaire toprecensente: Lydia Itoi. Zij is geboren in Japan, is Amerikaanse en woont momenteel in London. Lydia Itoi schrijft culinaire columns en artikels voor internationale topbladen zoals onder meer Time Magazine en Newsweek Japan. Haar werk is gepubliceerd in landen als India, Spanje, Zweden, Mexico, Peru en de Verenigde Staten. Lydia heeft een internationale hoogstaande reputatie als een culinaire avonturierster, die samen met haar echtgenoot al meer dan 20 jaar de wereld rond reist, op zoek naar de beste restaurants en de meest opwindende gerechten. Zo was ze de allereerste die enkele jaren de uitzonderlijke klasse van René Redzepi en zijn restaurant Noma in Kopenhagen opmerkte, thans verkozen tot beste restaurant van de wereld.

De schrik zit er in bij de twee genomineerden. Een mogelijke sluiting dreigt, de droom van één van de twee duo’s is straks misschien voor eens en voor altijd voorbij. Sofie & Steven en Bart & Kris kunnen vanaf nu enkel nog campagne voeren, keihard werken en hopen dat ze zo het vertrouwen van de kijker winnen.

Dinsdag 1 november om 21.30

Klik hier en stem op je favoriete duo. Stemmen kan tot het einde van de uitzending.

Ontdek meer over Mijn Restaurant!