Video: 'Het ruikt naar wc-verfrisser'
'Het ruikt naar wc-verfrisser'
Uw video is aan het laden...

'Het ruikt naar wc-verfrisser'

24/10/2011 - 14:33 1 keer bekeken

Er komen opnieuw recensenten over de vloer en zij zullen de 2 restaurants nomineren die het minst goed scoren op vlak van eten, bediening en sfeer. Het laatste woord is voor de kijker, die uiteindelijk beslist welk van de 2 restaurants onherroepelijk gesloten wordt. De nieuwe recensenten zijn de zaalverantwoordelijken, die overal langs gaan om elkaar te beoordelen op eten, bediening en sfeer. Zo kunnen ze elkaars restaurants van dichtbij leren kennen en inschatten.

2 dagen later vertrekken de zaalverantwoordelijken op ronde. Dat wil zeggen dat ze zich overal moeten organiseren om het gemis van de zaalverantwoordelijke op te vangen. In Tongeren heeft Daniël een hele waslijst voorbereid voor zijn vervanger Kevin. In Blankenberge komt alles op de schouders van Michaël terecht, want Eef gaat mee op ronde. En in Fenix in Aarschot beslist Bart om zelf in de zaal te staan. Hij vertrouwt de keuken toe aan zijn team en aan zijn nieuwe souschef Gerd.

Art Kwizien in Dendermonde is het eerste restaurant dat de zaalverantwoordelijken bezoeken. Dat bezorgt Sofie heel wat stress. Alles moet in orde zijn, want ze beseft dat er van het bezoek veel afhangt. En dat klopt als een bus, want de zaalverantwoordelijken tonen zich van hun strengste kant. Na Dendermonde worden ook Blankenberge en Ekeren gerecenseerd.

 

Dinsdag 25 oktober om 21.30

Ontdek meer over Mijn Restaurant!