Opbouw XL-pop-ups gestart in Antwerpen en Kortrijk!

09/01/2017 - 13:21 1 keer bekeken

Met 3 aan elkaar grenzende pop-ups op 2 verschillende stadspleinen zorgt Mijn Pop-uprestaurant 2017 meteen voor een eerste verrassing van formaat. De concurrentie wordt nog scherper en de pop-ups nóg imposanter. Vanaf vandaag - maandag 9 januari 2017 - wordt alles in gereedheid gebracht op de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen en het Schouwburgplein in Kortrijk. Op elk plein worden de XL-constructies neergepoot die binnenkort worden omgetoverd tot originele pop-uprestaurants met elk een eigen verhaal.

Drie pop-ups per stad, dat levert enkele straffe cijfers op. Op elk plein komen 45 units van 18 m². De units wegen maar liefst 2.500 kg per stuk en bekleden een totale oppervlakte van 1.188 m². Per stad zijn er 23 transporten uitzonderlijk vervoer nodig om de pop-ups ter plaatse te krijgen en 5.800 werkuren om ze op te bouwen. De restaurants zullen uiteindelijk bekleed worden met 17.150 m hout. Elk restaurant beschikt over een eigen afvalwaterfiltering.

Voor het eerst zullen de bezoekers van de pop-ups op de Gedempte Zuiderdokken en het Schouwburgplein de keuze hebben tussen drie aan elkaar grenzende restaurants. Achter elke voordeur schuilt een andere beleving. Wie slaagt erin om origineel uit de hoek te komen? En wie ziet zijn gasten bij de buren tafelen?

Ga zelf aan de slag in één van de pop-ups!

Het nieuwe seizoen van Mijn Pop-uprestaurant is intussen in volle voorbereiding en dus gaan de duo’s op zoek naar personeel. Ben je chef, souschef, keukenhulp, maître, kelner of afwasser en kan je je heel binnenkort voor enkele maanden engageren in Antwerpen of Kortrijk? Wil je de duo’s mee naar de overwinning loodsen? Ga dan snel naar de jobpagina van Adecco en stel je kandidatuur. Wie weet bouw jij binnenkort mee aan het succes van één van de pop-uprestaurants!

 

Ontdek meer over Mijn Pop-uprestaurant!

Nieuwe fragmenten

Schrijf je nu in voor Mijn Pop-uprestaurant!

Wil jij samen met een vriend, familielid, collega of kennis een eigen pop-up uit de grond stampen? Heb je een origineel idee?  Kortom, heb je goesting in een onvergetelijk culinair avontuur? Schrijf je dan snel in, want misschien zijn jullie wel het perfecte duo voor een mogelijk nieuw seizoen van Mijn Pop-uprestaurant!

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Koop een souvenir uit één van de gesloten pop-ups

Bikke & Smooz, L'Oro Nero en Mémé Gusta mogen dan wel gesloten zijn, voor jullie blijven de deuren nog heel even open. Via een grote online veiling kan je immers bieden op de inboedel van de pop-ups!

Heb je de voorbije weken spullen in één van deze restaurants zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan één van de duo's overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Neem dan virtueel een kijkje in het restaurant, doe een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel een tweede leven.

Wil je een souvenir kopen uit Bikke & Smooz?

>>> Klik HIER en ga naar de online veiling van Bikke & Smooz

Wil je een souvenir kopen uit L'Oro Nero?

>>> Klik HIER en ga naar de online veiling van L'Oro Nero

Of wil je liever een souvenirtje kopen uit de pop-up van Jan en Nele?

>>> Klik HIER en ga naar de online veiling van Mémé Gusta

Hebben Sven en Amanda je hart gestolen? Koop een souvenir uit hun pop-up!

>>> Klik HIER en ga naar de online veiling van Kommati

De duo's