OMG! In 2017 staan er gewoon drie pop-ups naast elkaar in Kortrijk en Antwerpen!

23/12/2016 - 06:15 1 keer bekeken

Momenteel brengen we alles in gereedheid voor een nieuw seizoen Mijn Pop-uprestaurant! in het voorjaar van 2017. Nieuw is dat er niet twee maar drie pop-uprestaurants naast elkaar neer worden gepoot. De kandidaten strijden dus tegen elkaar vanuit twee steden, Antwerpen en Kortrijk, wat de onderlinge concurrentie nog scherper maakt.

Voor de vierde keer op rij is Antwerpen gaststad voor Mijn Pop-uprestaurant! Daar worden de pop-up’s geplaatst op de Gedempte Zuiderdokken. In Kortrijk worden er voor de derde keer Mijn Pop-uprestaurant! duo’s verwelkomd. Het historische Schouwburgplein zal in 2017 ook drie pop-uprestaurants huisvesten. Zowel in Antwerpen als in Kortrijk worden de duo’s omringd door een bruisende omgeving met restaurants en bars.  Het wordt ongetwijfeld een spannende wedstrijd waarbij de drie restaurants op het plein onderscheidend genoeg moeten zijn. De opbouw van de imposante pop-uprestaurants start op 9 januari 2017.

Momenteel worden de zes duo’s klaargestoomd door de driekoppige jury Sepideh Sedaghatnia, Sergio Herman en Gert Verhulst. Ook Evi Hanssen neemt haar rol als charmante gastvrouw terug op voor de start van Mijn Pop-uprestaurant 2017!

 

Ontdek meer over Mijn Pop-uprestaurant!

Nieuwe fragmenten

Schrijf je nu in voor Mijn Pop-uprestaurant!

Wil jij samen met een vriend, familielid, collega of kennis een eigen pop-up uit de grond stampen? Heb je een origineel idee?  Kortom, heb je goesting in een onvergetelijk culinair avontuur? Schrijf je dan snel in, want misschien zijn jullie wel het perfecte duo voor een mogelijk nieuw seizoen van Mijn Pop-uprestaurant!

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Koop een souvenir uit één van de gesloten pop-ups

Bikke & Smooz, L'Oro Nero en Mémé Gusta mogen dan wel gesloten zijn, voor jullie blijven de deuren nog heel even open. Via een grote online veiling kan je immers bieden op de inboedel van de pop-ups!

Heb je de voorbije weken spullen in één van deze restaurants zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan één van de duo's overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Neem dan virtueel een kijkje in het restaurant, doe een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel een tweede leven.

Wil je een souvenir kopen uit Bikke & Smooz?

>>> Klik HIER en ga naar de online veiling van Bikke & Smooz

Wil je een souvenir kopen uit L'Oro Nero?

>>> Klik HIER en ga naar de online veiling van L'Oro Nero

Of wil je liever een souvenirtje kopen uit de pop-up van Jan en Nele?

>>> Klik HIER en ga naar de online veiling van Mémé Gusta

Hebben Sven en Amanda je hart gestolen? Koop een souvenir uit hun pop-up!

>>> Klik HIER en ga naar de online veiling van Kommati

De duo's