Met Vier in Bed

ma - do
20.40

Met Vier in Bed Nieuws

Schrijf je in voor 'Met Vier in Bed'

Ben je ook trots op je B&B, vakantiehuis of familiaal hotel in binnen-of buitenland? Wil je je levenswerk in de kijker zetten of kan je nog nuttige tips gebruiken? 

Villa Roma (Gert en Annet)

In Durbuy, baten Nederlanders Gert en Annet hun B&B Villa Roma uit. Ze zijn hier eerder toevallig beland, na een motorritje over de grens.

Zalige, ruime bedden

Na een heerlijke nacht is het voor de gasten tijd om wakker te worden. De bedden waren zalig en ruim, waardoor iedereen met een goed humeur aan de dag kan beginnen.
1194 keer bekeken
01:01

Zal Annet nog uit het bad geraken?

De gasten verkennen de kamers in B&B Villa Cambo. De sfeer zit er alvast in, bij iedereen kan er wel een grapje af. Annet vreest dat ze niet meer uit het bad zal geraken, maar gelukkig staat de tillift in de garage.
671 keer bekeken
01:17

Een intieme groepssfeer

Dave vertelt het ingrijpende verhaal over zijn wiellercarrière. De gasten leven enorm met hem mee en dit zorgt voor een intieme groepssfeer.
833 keer bekeken
01:34

Gert en Annet spelen een spelletje

Gert en Annet besluiten om een spelletje te spelen op hun kamer, maar helaas zijn de pionnen zoek. Ondertussen leert Tom de geiten enkele kunstjes.
334 keer bekeken
01:07

"Wie heeft er gezegd dat ik valsspeel?"

Hoewel de gasten zeer competitief ingesteld zijn, is er ook ruimte voor veel plezier tijdens het minigolfen. Mark speelt het spel het liefst zo eerlijk mogelijk, deelnemen is immers belangrijker dan winnen.
526 keer bekeken
01:48

Villa Cambo (Evy en Dave)

De vrolijke Evy en ex-wielrenner Dave baten samen de B&B Villa Cambo uit in Grandhan.

Pagina's

Volg vtm