Meer

Meer

In deze rubriek vind je alle nieuwtjes over VTM.

Meer over Meer 34 artikels

Hoe ziet jouw bureau er momenteel uit? Stuur ons een foto!

Het is weer één van de  meest gevreesde periodes van het jaar: examens!

Lijkt jouw bureau eerder op een oorlogsveld, of hou jij ervan om je desk liever 'clean' te houden?

Willy Sommers en Nathalie Meskens presenteren Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien

Dit jaar vieren we onze 25ste zomer en dat doen we met de spetterende muziekshow Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien. Het programma is een eerbetoon aan het legendarische Tien Om Te Zien en zet twee Vlaamse kuststeden in lichterlaaie: op maandag 11 augustus 2014 in Blankenberge en op woensdag 20 augustus 2014 in Nieuwpoort.

Rani De Coninck presenteert dit najaar 'De Waarzeggers'

Met De Waarzeggers brengen we dit najaar een humoristisch spelprogramma waarin telkens negen bekende Vlamingen plaatsnemen in een ‘levensecht’ spelbord. Zij zijn de ‘Waarzeggers’ met een duidelijke missie : bluffen, lachen en entertainen. In verschillende rondes geven ze antwoord op verrassende, persoonlijke en geestige vragen.  Aan de twee kandidaten om in te schatten of hun antwoorden of anekdotes waar of niet waar zijn om zichzelf zo naar de overwinning te loodsen.

Stadion Brasil brengt het WK 5 keer per dag naar de woonkamer

De Rode Duivels-gekte: er is al maanden geen ontkomen aan. Sinds onze nationale ploeg de kwalificatie voor het 20ste WK voetbal in Brazilië op zak heeft, kleurt België zwart-geel-rood. En zo ook VTM vanaf woensdagavond 11 juni 2014. Op de vooravond van het wereldkampioenschap geeft VTM de aftrap met Stadion Brasil, een actualiteitenmagazine met alle nieuws en updates over de Rode Duivels, hun tegenstanders en de andere elftallen, en alles wat met het WK voetbal te maken heeft.

NIEUW: Jambers in de Politiek!

Vanaf maandag 19 mei tot en met vrijdag 23 mei 2014 krijgt de kijker in ‘Jambers in de Politiek’ een unieke blik op de verkiezingscampagne en wordt hij door Paul Jambers meegenomen in de coulissen van de Wetstraat. In de documentaire-reeks worden Maggie De Block, Kris Peeters, Gerolf Annemans, Bart De Wever, Johan Vande Lanotte en Wouter Van Besien gevolgd en geobserveerd tijdens de campagne.
671 keer bekeken
00:32

VTM, 2BE, Vitaya, VTMKZOOM en JIM vanaf vandaag ook op Yelo TV

Alle MEDIALAAN-zenders, met name VTM, 2BE, Vitaya, VTMKZOOM en JIM zijn vanaf vandaag, 8 mei, ook via Yelo TV op tablet, smartphone en PC te bekijken. Dit vloeit voort uit het samenwerkingsakkoord dat MEDIALAAN en Telenet in maart van dit jaar sloten.

VTM-sitcom Safety First genomineerd voor Rockie Award

VTM en producent Shelter, een TvBastards-label, zijn met het VTM-programma Safety First genomineerd in de categorie Beste Sitcom op het 35ste Banff World Media Festival, het prestigieuze internationale televisiefestival dat op zondag 8 juni 2014 zijn ontknoping kent in de Canadese stad Banff.

 

Met de VTM app heb je het beste van VTM altijd op zak!

met meer dan 400.000 downloads kent de VTM app een groot succes, maar we blijven hem vernieuwen? Heb jij hem al ontdekt? Download hem zelf via http://vtm.be/app !

647 keer bekeken
00:37

Volg vtm