Meer

Meer

In deze rubriek vind je alle nieuwtjes over VTM.

Meer over Meer 25 artikels

Wie is de Panda?

Bart De Wever verraste afgelopen zaterdag iedereen door in pandapak het podium van de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren te betreden (én er ook af te vallen). Toch is hij niet de enige die ooit al in een pandapak heeft rondgelopen. Kan jij raden welke bekende koppen er onder deze pandahoofden zitten?

Zweden - België op 1 juni bij VTM

Wat als… Zlatan Ibrahimovic onze Vincent Kompany zou testen? Op zondag 1 juni ziet u het bijVTM, want de zender heeft het genoegen deze uitwedstrijd live uit te zenden. Een belangrijke match die niet ongemerkt voorbij kan gaan én een niet te missen moment voor voetbalminnend Vlaanderen!

Binnenkort starten opnames van een nieuwe politiereeks

Binnenkort starten de opnames van een nieuwe politieserie over serieuze zaken maar met een lichtvoetige twist. De hoofdrollen worden vertolkt door Barbara Sarafian, Vic De Wachter, Karel Vingerhoets en Jappe Claes.

'Versus', binnenkort bij VTM!

Wat gebeurt er wanneer een beroepswielrenner de strijd bergop aangaat tegen een postbode uit Geraardsbergen? Klein detail: ze rijden de race op elkaars fiets.

Beleef onze programma's van op de eerste rij!

Beleef onze programma's vanop de eerste rij en neem plaats in de studio. Voor enkele van onze programma's zijn we op zoek naar een enthousiast publiek. Kom genieten van de sfeer tijdens de opnames, want je beleeft het hier!

 

VTM valt opnieuw in de prijzen

De manier waarop de VTM programma's worden verpakt en gecommuniceerd, wordt opnieuw internationaal gelauwerd. Een paar weken geleden bekroonden de Franse Art Directors Club de VTM zenderlook als de beste. Gisteravond kreeg VTM twee keer een zilveren award op de Europese PromaxBDA conference in Parijs.

Download gratis de VTM-app

Download gratis de VTM-app en heb VTM altijd op zak: bekijk de leukste fragmenten uit je favoriete programma, volg het VTM nieuws of maak gebruik van de handige tv-gids!

VTM werkt aan nieuwe misdaadreeks 'Ontspoord'

VTM zet meer dan ooit in op Vlaamse fictie. Eén van de nieuwe fictiereeksen die dit voorjaar in opname gaat, is Ontspoord. Ontspoord is een misdaadreeks geïnspireerd op misdaden die ons land de afgelopen jaren hebben opgeschrikt.

Volg vtm