MasterChef

MasterChef Nieuws

Maarten verbroedert met de chefs

Voor de allerlaatste aflevering bereidt Maarten een favoriet gerecht van zijn echtgenote: twee versies van gerookte paling. Voor de gelegenheid biedt hij de chefs ook een glaasje aan.
1470 keer bekeken
01:36

"We hebben geen eieren!"

Marc Coecke wilde een mayonaise met look maken voor bij zijn amuse, maar ontdekt plots dat er geen eieren voorhanden zijn! Gelukkig vindt hij een creatieve oplossing: hij gaat meteen aan de slag met burrata.
1364 keer bekeken
00:46

Manou teneergeslagen

Manou Kestens ziet de bui al hangen. Hij moet in enkele seconden zijn dessert afmaken maar krijgt de chocolade uit de oven niet van zijn bakpapier. 'Een hoopje kots' noemt hij het resultaat.
820 keer bekeken
00:48

En de winnaar is...

De strijd tussen de drie finalisten Marc, Manou en Maarten was volgens chefs Wout en Kenny een ware Clash of the Titans. Deze kandidaten hebben elk met hun eigen kwaliteiten een onwaarschijnlijk traject afgelegd.
2482 keer bekeken
01:44

Marc Coucke gekroond tot 'MasterChef 2012'

Voor juryleden Wout en Kenny waren de drie finalisten bijzonder aan mekaar gewaagd. Het dessert moest uitsluiting brengen en uiteindelijk was het Marc Coucke die met de trofee ging lopen.

Amuses en cocktails op grootmoeders wijze

Voor de volgende proef moeten de kandidaten zowel een lekkere amuse als een zelfverzonnen cocktail bereiden. Voor niet iedereen is dat laatste evident: Manou drinkt vanuit zijn overtuiging geen druppel alcohol meer.
936 keer bekeken
01:30

De vaardigheidsproef loopt ten einde

Manou en Jess moeten het sterrengerecht met zeebaars precies namaken zoals de chefs het hen hebben voorgedaan. De laatste seconden gaan in en Wout en Kenny voeren de druk stevig op.
1445 keer bekeken
00:51

Jess begint zelfverzekerd aan de vaardigheidsproef

Chefs Wout en Kenny tonen Jess en Manou precies hoe ze hun zelfgecreeërde sterrengerecht met zeebaars bereiden. Hoewel het niet zijn eerste vaardigheidsproef is, vreest Manou dat het opnieuw een taaie klus wordt.
1057 keer bekeken
01:09

Pagina's

Volg vtm