Video: 'Een hond met ADHD'
'Een hond met ADHD'
Uw video is aan het laden...

'Een hond met ADHD'

11/10/2011 - 17:25 1 keer bekeken

In de vijfde aflevering van ‘Het zal je Hond maar zijn’ staan de gedragstrainers weer voor hete vuren. Michael en Mimi uit Brugge hebben de handen vol met hun twee kinderen en de American Staffordshire Jack. Elke hond ravot wel eens graag met zijn baasje in de tuin, maar voor Jack moet dat op elke minuut van de dag. Vooral een leiband is voor hem het ideale speeltje. Geert De Bolster maakt een einde aan Jacks uitgebreide speeltijd.

Maltezer Lilo woont samen met papegaai Kootje in Roeselare. Het botert echter niet goed tussen het duo omdat Lilo jaloers is op haar gevleugelde huisgenoot. En die deinst er op zijn beurt niet voor terug om de donzige Maltezer uit te dagen. Vooral wanneer baasje Heidi de kooi van Kootje wil schoonmaken, loopt de stress hoog op. Lilo blaft onophoudelijk en gedraagt zich als een losgeslagen dier. Lindsey De Bolster pakt het probleem aan.

Jenny en haar jongste dochter Kimberly wonen in De Panne samen met de Jack Russel-tweeling Spike en Loempy. De hondjes zien er schattig uit, maar gedragen zich niet zo. Spike is enorm bezitterig en wordt agressief wanneer iemand in de buurt van zijn baasjes komt. Maar ook met broertje Loempy hebben Jenny en Kimberly een probleem, vooral wanneer het trio een rustige wandeling wil maken. En wanneer de twee honden alleen worden gelaten, blaffen en janken ze de hele buurt bij elkaar. Gedragstrainer David Pithie neemt het machogedrag onder handen.

Woensdag 12 oktober 2011 om 20.45

Ontdek meer over Het zal je Hond maar zijn