Video: Werkt acupunctuur als verdovingsmiddel?
Werkt acupunctuur als verdovingsmiddel?
Uw video is aan het laden...

Werkt acupunctuur als verdovingsmiddel?

09/10/2014 - 21:32 1 keer bekeken

Met naalden in je lijf prikken doet pijn. Maar hoe komt het dan dat acupunctuur een helende werking heeft? En kan je met de Oosterse techniek ook een verdoving opwekken? Mathias en Staf testen het uit met de hulp van acupuncturist Dolf Chin See Chong.

Ontdek meer over Het Lichaam van Coppens

Nieuwe fragmenten

Stel zelf een vraag!

De grappige, moedige en vooral immer sympathieke broers Coppens zijn terug. Mathias en Staf smijten zich voor dit derde seizoen van Het Lichaam van Coppens weer voor de volle 100% en beantwoorden kijkersvragen zoals alleen zij dat kunnen: vol lef, overgave en met veel humor.

Kan je varen in een boot van ijs? Reageren haaien op mensenbloed? Hoe succesvol zullen hun kinderen later worden? Geen vraag te gek en geen proef te ver voor de broers. Na het succes van het tweede seizoen doen Staf en Mathias er opnieuw alles aan om originele en verrassende, wetenschappelijk getinte kijkersvragen aan de hand van experimenten met hun eigen lichamen te beantwoorden in dit derde seizoen.

Zit jij nog met een vraag en wil je dat de broers hierop een antwoord zoeken? Mail dan als de bliksem naar hetlichaamvancoppens@vtm.be!

Extra