Help, mijn man heeft een hobby!

Mannen en hun hobby’s: vrouwen moeten er soms hemel en aarde voor bewegen om tussen die twee in te kunnen. In 'Help, mijn Man heeft een Hobby' gaat Staf Coppens op pad om een vrouw te helpen, wiens man al zijn tijd steekt in een hobby die volledig uit de hand is gelopen. Voor de radeloze vrouwen die de hulp van Staf inroepen, is de maat vol. Ze zijn het grondig beu dat alles moet wijken voor de obsessie van hun wederhelft. Wanneer Staf ter plekke heeft ontdekt hoe uitzichtloos de situatie is, trekt hij op onderzoek uit om van de man in kwestie te vernemen wat er zo spannend, verslavend of leuk is aan zijn hobby. En daarna komt de aap uit de mouw: gaat de man in op de smeekbede van zijn vrouw en zal hij minder tijd aan zijn hobby besteden? En wat moet er gedaan worden om zijn vrouw opnieuw gelukkig te maken?

Vanaf dinsdag 6 september bij vtm

Meer over Help, mijn man heeft een hobby! 17 artikels

Staf gaat op jacht in Ledegem

Op donderdag 7 juni ontvangt Staf in de laatste aflevering een noodkreet uit het West-Vlaamse Ledegem. Anja’s echtgenoot Olivier spendeert er elk vrij moment aan zijn hobby: jagen. Niet op knappe vrouwen, maar wel op kleinwild. Die passie is hem met de paplepel ingegeven, maar zorgt er voor dat Olivier amper nog tijd met zijn gezin doorbrengt.

Staf Coppens verdiept zich in 10.000 strips

Op donderdag 31 mei geeft Staf Coppens afspraak voor de eerste van twee nieuwe afleveringen van ‘Help, Mijn Man heeft een Hobby’. Hij brengt een bezoek aan Sarah en Michel, een koppel dat onlangs van hun te klein geworden appartement naar een ruime woning in Brugge is verhuisd.

'Heeft zij mij dit gelapt?'

Staf confronteert Andrea met Loredana's ergernissen. De Limburger met Italiaanse roots is er niet zo opgezet mee.

3088 keer bekeken
01:49

Van DJ-obsessie tot onverwacht huwelijksaanzoek

Andrea belooft meer tijd te maken voor zijn vriendin en voor de voorbereidingen op de tweeling. Hij bezorgt de aflevering van 'Help, mijn man heeft een Hobby!' bovendien een verrassend staartje.

1898 keer bekeken
04:19

Een disco in de kinderkamer

Loredana heeft genoeg van de DJ-obsessie van haar vriend Andrea. Ze verwachten een tweeling, maar zich daarop voorbereiden is erg moeilijk op deze manier...

1203 keer bekeken
01:59

Liefde voor muziek? Een tijdrovende obsessie zal je bedoelen...

Voor sommigen verandert de passie voor muziek in een tijdrovende obsessie. Zo ook voor de 24-jarige Limburger met Italiaanse roots Andrea. Hij woont samen met zijn 22-jarige vriendin Loredana. Allebei hebben ze Italiaans bloed door de aderen stromen en dat vertaalt zich in stevige discussies die steeds dezelfde aanleiding hebben: Andrea’s uit de hand gelopen liefde voor muziek.

1285 keer bekeken
00:30

Het is 'over en uit' voor Veerle

Staf confronteert Steven met het ongenoegen van Veerle. Zal hij in staat zijn het tij te keren?

2225 keer bekeken
03:17

Familie en vrienden steken een handje toe

Staf heeft familie en vrienden van Steven opgetrommeld. Samen komen ze een handje toesteken en werken ze mee aan Veerles gedroomde logeerkamer.

841 keer bekeken
02:44

Volg vtm