Video: Welkom thuis Kaatje
Welkom thuis Kaatje
Uw video is aan het laden...

Welkom thuis Kaatje

19/07/2010 - 10:55 1 keer bekeken

Dieter Coppens gaat voor de zesde week op rij in de luchthaven van Zaventem op zoek naar verhalen. Hij ontmoet de moeder en zus van Kaatje, die haar opwachten met een ‘Welkom thuis’-spandoek. Kaatje komt terug van een 2 maanden lange reis doorheen Canada en Noord-Amerika. Tijdens het wachten praat Dieter met het duo over Kaatjes overleden vader.

Dieter ontmoet een zenuwachtig ouderpaar. Zij wachten op hun 29-jarige dochter, een basketster die terugkeert uit de States, Idaho. Ooit verhuist ze definitief naar Amerika, tot grote spijt van haar ouders.

Stephanie Keustermans wordt opgewacht door haar vrienden.  Zij nam in Australië als tafeltennisster deel aan de Olympische Spelen voor Getransplanteerden. Ze keert naar huis met de bronzen medaille.

De ouders van de Nigeriaanse Club Brugge speler Joseph Akpala, worden opgewacht door de vrouw van de voorzitter. Josephs ouders hebben er hun allereerste vliegervaring op zitten.

Een jonge vrouw komt na anderhalf jaar terug van haar wereldreis. Een extatische bende wacht de rugzaktoeriste ongeduldig op. Straks staat er stoofvlees met frietjes en huisgemaakte mayonaise op het menu.

‘Mister Belgium Personality’ wordt uitgewuifd door zijn ouders en vriendin. Hij vertrekt naar Peru om daar deel te nemen aan de  ‘Mister World Mundial’ verkiezing. Hij heeft ook al de titels ‘Mister Beach’ en ‘Knapste Man van België’ op zijn palmares staan.

'Hello Goodbye', dinsdag 20 juli om 21.20

Ontdek meer over Hello Goodbye